Home » Mobiltelefon » Ny Doro-mobil skal hjælpe seniorerne ud på smartphonemarkedet
Ny Doro-mobil skal hjælpe seniorerne ud på smartphonemarkedet

Ny Doro-mobil skal hjælpe seniorerne ud på smartphonemarkedet

Share

Den svenske mobilproducent Doro har netop lanceret en ny smartphone særligt henvendt til smartphone-novicer. Håbet er, at den nye model – Doro 8035 – kan give flere seniorer mod på at investere i en smartphone. Blandt andet derfor kommer den med en brugervenlig trin-for-trin-guide, der skræddersyer telefonens opsætning til den enkelte brugers teknologiske niveau og behov

Brugen af smartphones blandt seniorer (+65) er støt stigende, men knap halvdelen (46 %) føler sig usikre, når det kommer til ny teknologi, mens andre har nemmere ved at følge med udviklingen – det betyder, at gruppen har meget forskellige behov og dermed ønsker til funktionalitet. Samtidig kan seniorerne have særlige behov i forbindelse med nedsat syn og hørelse. Det tager de færreste smartphones på markedet hensyn til, og det holder antallet af smartphonebrugere blandt de ældre nede.

Se også:  OnePlus 6T [TEST]: Stærk smartphone til fornuftig pris

“Vi ved, at mange seniorer gerne vil skifte deres almindelige mobil ud med en smartphone, så de kan få adgang til de samme kommunikationsværktøjer og apps som deres yngre familiemedlemmer og venner. Det gør lanceringen af Doro 8035 nemmere”, fortæller Rudi Iversen, der er Country Manager for Doro i Danmark.

Behov og erfaring bestemmer opsætningen

Doro 8035 har et nyt design, der er skræddersyet til seniorens behov: Høj og tydelig lyd, god at holde ved, robust på alle måder og med flere fysiske taster. Smartphonen har også en ny funktion, der ved opstart guider brugeren igennem opsætningen på en enkel og letforståelig måde.

“I modsætning til andre smartphones kan du på Doro 8035 vælge mellem en traditionel Android-grænseflade, dog stadig tilsat masser af Doro’s DNA som tydelige ikoner og overskuelige menuer, eller Doros egen intuitive og handlingsbaserede grænseflade, der gør det simpelt og nemt for brugeren at navigere rundt i telefonen”, fortæller Rudi Iversen.

Se også:  OnePlus 5T [TEST]: Ren luksus til flot pris
Nem navigation

Når Doro 8035 tændes første gang vil en trin-for-trin guide hjælpe med at finde både den rette navigationsindstilling og brugerflade baseret på brugerens behov og teknologiske erfaring. Med “Easy Mode” får man en brugerflade, der er ekstra nem at navigere i og forstå, men stadig omfattende nok til at tilbyde de samme fordele som en smartphone. “Standard Mode” minder derimod mere om en klassisk Android-opsætning – dog forbedret med Doro’s signaturelementer som store, kontrastfyldte ikoner og tekst samt en “Jeg vil-knap”, der fungerer som genvej til mange funktioner.

TAGS
Doro
smartphone
ældre

DEL DENNE
Share

Seneste Tech test
Seneste konkurrencer

Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

Alt om DATA

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@altomdata.dk

Datatid TechLife

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@datatid.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg / Prislister:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 33 74 71 16
Annoncer: Medieinformation


Alt om DATA, Datatid TechLife  © 2019
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S