Home » AOD Pro » Denne tablet tåler 62 grader og et fald på over en meter
Denne tablet tåler 62 grader og et fald på over en meter

Denne tablet tåler 62 grader og et fald på over en meter

Share

Denne nye pansrede tablet fra Dell er skabt til de mest barske miljøer – ja, nærmest ekstreme omgivelser, hvor der er glødende varmt, iskoldt og fyldt med støv, snavs og vand

Her er tablettens svar på en pansret mandskabsvogn. Den nye Dell Latitude 7230 Rugged Extreme fungerer på steder, hvor mennesker nærmest ikke kan overleve, og den er da også skabt til fagfolk, der arbejder i selv de mest ekstreme miljøer.

Det kan være de hedeste ørkner, hårde fabriksmiljøer eller isnende kulde og snefog i polaregne.

Ideen med maskinen er ifølge Dell, at man ikke skal gå på kompromis med ydeevne eller tilslutningsmuligheder, når man arbejder i felten eller på fabriksgulvet.

Se også:  Chromebooks får en uppercut – salget er halveret

Latitude 7230 Rugged Extreme er ifølge Dell en let, men dog enormt kraftig 12”-tablet. Den drives af en 12. generations Intel Core-processorer og har integreret Iris Xe-grafik, hvilket ifølge producenten gør den til den stærkeste 12”-tablet af den robuste type på markedet.

Kan betjenes med handsker

Tabletten er IP65-klassificeret mod støv, snavs og vand. Den er faldtestet til 1,2 meter og temperaturtestet fra -28 til 62 grader. Derudover kommer den med forbedret batterilevetid og øget skærmstørrelse i forhold til forgængeren, og takket være handskeberørings-funktionen kan man altid betjene enheden.

Latitude 7230 Rugged Extreme er kompatibel med Wi-Fi 6E. Den har adgang til en lang række nye sikkerhedsfunktioner – via det forudinstallerede Dell TPM 2.0 ControlVault samt infrarødt kamera til Microsoft Windows Hello-ansigtsgenkendelse.

Se også:  Dell lancerer gaming-bærbar med ekstremt hurtig 480 Hz skærm

Derudover byder den på en række valgfri funktioner, heriblandt en fingeraftrykslæser, en flytbar ssd-harddisk til at tage følsomme data med sig samt en smartcard-læser.

Latitude 7230 Rugged Extreme kan købes senere på året. Priserne bliver offentliggjort på et senere tidspunkt, forklarer Dell.


TAGS
Dell
hårdfør
rugged
Tablet

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S