Dansk smartphone vil forbedre mobiloplevelsen

Dansk smartphone vil forbedre mobiloplevelsen

Share

ID1 er en helt ny smartphone med danskudviklet hardware og et specialdesignet styresystem, der gør det nemmere at komme til dine apps. 

Mobilen blev præsenteret ved et pressemøde i Københavns indre by tidligere på dagen. Her fortalte Christina Agger, CEO og grundlægger af firmaet ID2ME, som står bag mobilen: ”Udfordringen i markedet i dag er, at de fleste smartphones ligner hinanden, og det er nuancer, der skiller dem ad. Mange tilbyder tilmed et meget ustruktureret univers, som er svært at navigere i. Vi mener, at tiden er inde til at få struktur på smartphone-platformen og skabe en mere simpel måde at navigere i sin telefon på.” Med over 15 år i mobilbranchen længe har Christina Agger længe set et behov for at nyskabelse på området.

Se også:  Sådan bliver Samsung Galaxy S8

ID1 er baseret på Android, men ID2ME har produceret egen hardware og udviklet sit egen interface, som ligger oven på Googles system og gør det nemmere for brugeren at finde sine favoritapps, relationer og søge inspiration på sin smartphone.

ID1 benytter desuden en såkaldt ’muscle memory’-teknologi, der gør, at brugeren kan føle sig frem til sine apps – med andre ord finde sine apps uden at kigge på telefonen.

Del denne