• Home »
  • Apps »
  • Ny dansk app gør det nemmere at få styr på økonomien
Ny dansk app gør det nemmere at få styr på økonomien

Ny dansk app gør det nemmere at få styr på økonomien

Share

Det aarhusianske fintech-selskab Spiir er klar med en intelligent budget-app, der gør privatøkonomi nemt at gå til. Blandt andet med en spritny feature, hvor brugerne bliver quizzet i deres økonomi

I et moderne forbrugersamfund, hvor vi kører dankortet igennem automaten næsten lige så ofte, som vi går på toilet, har virksomheden Spiir sat sig for at hjælpe danskerne med et tidssvarende redskab, der kan gøre os mere bevidste om vores forbrugsvaner.

Dus med økonomien

Det gør de med en nylanceret app, hvor en gæv og hjælpsom assistent dagligt holder snor i brugernes penge og popper op med beskeder om forbrug og pengevaner. I en ungdommelig, uhøjtidelig og brugervenlig indpakning, kan alle nu blive dus med deres finanser helt uden det gammeldags og uoverskuelige budgetskema.

Se også:  5 skarpe til fagbevægelsen

“Tiden er simpelthen løbet fra det traditionelle budgetskema. Brugerne vil have intelligente løsninger, der gør det kedelige arbejde for dem. Det er det, vores app kan. Den holder automatisk styr på deres forbrug og synliggør de vaner og mønstre, der ligger bag”, forklarer Spiirs direktør Rune Mai.

Quiz dig til bedre pengevaner

Del denne