Home » Internet » Ny dansk tjeneste hjælper dig med at få det bedste lån
Ny dansk tjeneste hjælper dig med at få det bedste lån

Ny dansk tjeneste hjælper dig med at få det bedste lån

Share

Måden det foregår på er at man ansøger på samme måde som man ville hos de enkelte banker, men i stedet for at kun modtage et tilbud fra en bank, så får man tilbud fra flere banker – Lendme sender så at sige låneansøgningen i udbud.

Sparer tid 

Løsningen er med til at spare brugerne for tid og bøvl ved at kun lade dem udfylde én ansøgning, men modtage flere tilbud – sådan at de kan sammenligne dem og vælge det lån der passer dem bedst:

“Det er jo sådan man gør når vi køber elektronik, rejser eller booker hoteller – hvorfor skulle man ikke gøre det samme, når man tager et lån, hvor besparelserne potentielt set er meget større” – siger Frederik Murmann, direktør i Lendme.

Se også:  Guide: Sæt tempoet op i dit kablede netværk

Han har, sammen med Christoffer Nylandsted og Peter Grunnet Wang stiftet Lendme, da de kunne se at de danske forbruger ikke havde samme tjenester tilgængelig, som vores svenske eller norske naboer. Derudover er markedet meget uigennemsigtigt, hvis man ønsker at finde ud af, hvor man optager det billigste lån.

Lendme.

De tre stiftere af Lendme, Christoffer Nylandsted, Peter Grunnet Wang og Frederik Murmann.

Gratis for brugeren

Trioen er rigtig glade over den meget store interesse de har oplevet, men er egentlig ikke overrasket, med tanke på at størstedelen af alle lån i Sverige og Norge bliver optaget via tilsvarende digitale tjenester.

”Lendme er en gratis og uafhængig formidler af lån. Vi hjælper både bankerne med på en fair vis at formidle og markedsføre deres lån, og samtidig stiller vi også forbrugerne i en position, hvor de har et bedre og mere oplyst overblik over forbrugslån-markedet. Det er en win-win for begge parter”, siger Frederik Murmann.

Gå ind på https://lendme.dk og for at få gratis og uforpligtende lånetilbud næste gang du skal låne penge, og vil sikre dig at du ikke skal betale for mere end hvad du behøver.

TAGS
bank
lan
lendme

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S