Home » Apps » Ny dansk rejse-app gør det let at dele verden med hinanden
Ny dansk rejse-app gør det let at dele verden med hinanden

Ny dansk rejse-app gør det let at dele verden med hinanden

Share

Mapflakes hjælper dig med at realisere dine drømme om nye eventyr, planlægge din næste rejse, gå på opdagelse i din hjemby og blive inspireret af dine venner og andre du stoler på

Med Mapflakes kan du oprette dine egne unikke kort med dine personlige beskrivelser og dine egne fotos. Kortene kan du dele med dine venner og resten af verden, og du kan downloade kortene og bruge dem offline, så du ikke skal brug mange penge på data roaming når du er ude at rejse. Dermed kan du også bruge appen som vejviser til de mange spændende steder du på forhånd har planlagt at besøge – og du kan tilføje nye opdagelser undervejs. Du kan også lade dig inspirere og swipe gennem dine venners kort og finder du et interessant kort, kan du gøre det til dit eget og bygge videre på det.

Personlige tips fra folk du stoler på

Mapflakes stifter og adm. direktør Signe Lichtenstein Jensen udtaler ”vi får alle sammen en masse gode tips og anbefalinger fra venner, kolleger, bloggere eller Youtubere. Det kan også være steder vi har læst om i avisen og på nettet, eller fede oplevelser der bliver postet på de sociale medier. Virkelig gode anbefalinger fra folk vi stoler på, om steder vi drømmer om at besøge, men som tit forsvinder ud i intetheden, fordi vi ikke nemt, hurtigt og struktureret kan gemme og opbevare disse informationer. Det er trist at vi mister så meget inspiration og det er svært at dele gode tips med andre, som vi gerne vil hjælpe. Mapflakes løser dette problem”.

Se også:  Nordiske virksomheder prioriterer velvære over klima på forretningsrejsen

Signe Lichtenstein Jensen fortsætter ” Med Mapflakes appen kan du gemme og dele personlige tips og anbefalinger fra folk du stoler på, i modsætning til f.eks. Tripadvisor, hvor du får anmeldelser fra en masse ukendte mennesker, som måske slet ikke har de samme præferencer som dig. I Mapflakes får du kun anbefalingen fra den person du stoler på og vi lægger ikke anbefalingerne i en lang række og vi tror ikke på en gennemsnits ranking.

Vi tror på at der er mange der efterspørger troværdighed og vi ser os selv som et stærkt supplement til de sociale medier, hvor Mapflakes kan være med til at understøtte f.eks. Facebook og Instagram, men også de traditionelle medier”.

Se også:  Nyt dansk alternativ til Google Maps med privatlivsbeskyttelse og gratis værktøjer
Vil erobre Verden

Den første version af Mapflakes appen er på engelsk, men du kan oprette dine kort på dit eget sprog. ”Vi har helt klart internationale ambitioner og Mapflakes vil snart komme i flere sprogversioner, så vi også kan hjælpe folk i resten af verden. Der er også en Premium version på vej med mange flere funktioner, som f.eks. upload af video og flere der kan arbejde på det samme kort samtidig” slutter Signe Lichtenstein Jensen.

Mapflakes er gratis at hente på www.mapflakes.com.

Se en kort præsentationsfilm om appen her:


TAGS
kort
mapflakes
rejse

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S