Home » Andet » Ny løsning til mobilbetaling på vej til tusindvis af danske butikker
Ny løsning til mobilbetaling på vej til tusindvis af danske butikker

Ny løsning til mobilbetaling på vej til tusindvis af danske butikker

Share

MEEwallets betalings-app gør kunder i stand til at betale med deres smartphones på en sikker og nem måde direkte ved kasseapparatet. Den danskudviklede mobilbetalingsløsning bliver i de kommende måneder rullet ud til over 4.000 butikker i landet

MEEwallet er ny digital pengepung, der tilbyder forbrugere en bred vifte af betalingsmidler lige fra kreditkort, debetkort, loyalitetskort, gavekort, kvitteringer, kuponer samt konto-til-konto-overførsler.

”Vores mål er at give forbrugere fremtidens betalingsplatform. Med MEEwallet kan du nemt betale dit køb og bruge dine rabatkort og andre forbrugsordninger med samme app. MEEwallet er mobilbetalingens schweizerkniv,” siger Kim Vindberg-Larsen, adm. direktør i MEEwallet.
Samarbejdspartnere giver stor rækkevidde

MEEwallet har to store partnere i ryggen, Forbrugsforeningen og bankdatacentralen SDC, der vil hjælpe med at bringe løsningen ud til Forbrugsforeningen og dens medlemmer. Forbrugsforeningen har 275.000 medlemmer og 4.500 udsalgssteder i hele Danmark.

”Det, der adskiller MEEwallet fra andre udbydere af mobilbetaling, er vores fokus på nem betaling i butikker samt vores platforms åbenhed. Der findes jo flere populære løsninger til pengeoverførsel mellem personer, men vi mangler stadig en nem, samlet og sikker løsning til betaling i butikker. Her er vores betalingsløsning unik. Og vi er en åben platform forstået på den måde, at vi integrerer andre serviceudbyderes løsninger i vores app, så forbrugeren har adgang til alt ét sted.”

Integration mellem SDC og MEEwallet giver mulighed for at dække behov, som andre betalingsudbydere ikke dækker, ved at brugeren kan anvende eksisterende betalingskort og loyalitetskort i én og samme løsning.
Støttet af Microsoft MEEwallet har været del af Microsofts program for iværksættere, Bizspark, og selve betalingsløsningen er baseret på Microsofts cloud-platform, Azure.

Se også:  MobilePay kræver gebyr for ny funktion

”Microsoft giver MEEwallet en skalerbar, global platform, der egner sig perfekt til vores ambition om at gøre løsningen tilgængeligt internationalt. Desuden giver Azure-platformen os både driftssikkerhed og en datamæssigt sikker løsning,” siger Kim Vindberg-Larsen.

”Vi har længe holdt øje med betalingsområdet, hvor vi ser nogle spændende muligheder. Der er ingen tvivl om, at fremtidens betalinger er digitale, og vi vil gerne være med til at skabe de bedste løsninger til forbrugere og butikker, siger Jasper Hedegaard Bojsen, der er direktør for Apps & Platform i Microsoft Danmark.

”Vores cloud-platform gør det muligt for MEEwallet at skalere deres betalingsløsning, så de kommer bredt ud – og vi glæder os til at se, hvordan forbrugerne tager løsningen til sig.”

MEEwallet er tilgængelig til Android og iOS, og om kort tid kommer app’en til Windows Phone.

Fakta

• Kunden skal installere en MEEwallet-app fra App Store eller Google Play og knytte sin konto eller sine betalingskort til appen, mens butikken får leveret en MEEgg terminal. MEEgg er en kommunikationsterminal (Ground Gateway) til MEE.

• For at kunne betale i en butik skal butikken have et MEEgg, som kundens mobiltelefon og butikkens kasseterminal eller tablet/iPad kan kommunikere med. Kommunikationen foregår via Bluetooth, hvilket giver en ”kasseløsning” til brug i både fysiske butikker og til e-handel med elektronisk eKvittering. Kvitteringer kan både sendes til kundens e-mailadresse og i MEEwallet APP. Beløbet, der er købt for, sendes via MEEgg til kundens mobiltelefon og kunden vælger via app’en hvilken betalingsform han vil benytte og kvitterer – betalingen er gennemført.

Se også:  MobilePay klarer dine regninger til halv pris

• MEEwallet understøtter kontointegration til Beeptify, Visa, Mastercard og Forbrugsforeningens kort der driftes hos SDC. Se hvordan MEEwallet virker her.

• MEEwallet har ikke beløbsgrænse, men overholder de regler, der gælder for den underliggende konto eller betalingskort. Transaktionsrekorden er på hele 47.000 kr. fra Hotel Randers.

• Randers kommune er den første offentlige kunde, der arbejder på at implementere MEEwallet i deres borgerservices: Herunder til brug i Borgerservice Randers, betaling af borgeres sportsaktiviteter, mad på skoler m.m.

• MEEwallets crowdfunding model: MEEwallet har modtaget midler fra vækstfonden i form af et iværksætterlån. Fonden begrundede sin støtte med, at MEEwallet giver forbrugere og butikker mulighed for at købe ejerskab i MEEdkk A/S – altså blive medejere at sit eget betalingssystem. Modellen er udarbejdet i fællesskab med revisor EY og HNA advokaterne. Modellen åbner op for, at at andre iværksættere, der samarbejder med MEEwallet kan crowfundes via ejerskab. Læs mere på www.meedkk.com.


TAGS
MEEwallet
mobilbetaling

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S