Home » Apps » Ny dansk livsstilsapp med globale ambitioner
Ny dansk livsstilsapp med globale ambitioner

Ny dansk livsstilsapp med globale ambitioner

Share

KAPPTURE har netop ramt App Store. Den nye app giver brugeren mulighed for at huske interessante produkter, seværdigheder og meget andet i billeder uden at disse tager plads på mobilen. Tilmed har app’en en social funktion, der gør det muligt at dele sine billeder med sine venner og chatte om dem. Ambitionerne for KAPPTURE er tårnhøje – 200 mio. brugere på verdensplan inden for fem år.

Har du nogensinde taget et billede med din mobil af noget, du gerne vil huske? Det kan være en gadget, et par sko, en trøje, interiør eller noget helt femte? Det kan være i en butik, i et magasin ved frisøren eller et screen dump fra nettet. Når du så går ind i din kamerarulle tre uger senere, er billedet ikke til at finde i blandt de 3.795 andre på din mobil. Når eller hvis du finder billedet, har du så været i tvivl om, hvor det nu var du tog det? Den nye app KAPPTURE er ganske gratis og sætter en stopper for, at ovenstående scenarie skal udspille sig igen og igen. Den holder styr på alle de ting, du støder på i din hverdag, som du ønsker at huske og måske købe på et senere tidspunkt. Det kan være hvad som helst, hvor du med KAPPTURE kan huske, hvor de ting kan købes. Du opretter dine egne kategorier, så mange du vil og sådan bevarer du overblikket over alle dine ”KAPPTURES” – samlet på ét sted og uden at tage plads på mobilen, da KAPPTURE cloud-hoster dine fotos.

Se også:  Motorola moto g50 [TEST]: Stærk 5G-mobil til lavpris

Ideen til KAPPTURE opstod netop ud fra et behov hos manden bag app’en: ”Efter gentagende gange at have taget billeder af ønskede ting uden hverken at kunne finde dem i kamerarullen eller huske, hvor det enkelte billede var taget, opstod ideen til KAPPTURE. Men det skulle ikke kun være en privat app, jeg ønskede en platform med et socialt univers, så brugerne kan inspirere hinanden”, udtaler Kasper Heibøll, CEO og founder af KAPPTURE.

Del og chat med dine venner

I dag liker, deler og kommenterer vi på livet løs. Det nye bliver at ’KAPPTURE’. Den nye app er altså ikke blot en huskeliste i billeder, det er også et socialt medie. Alle billeder du tager, er som udgangspunkt private, men du kan vælge at dele dem i et offentligt feed eller i en privat chat med venner, familie eller kolleger og på den måde inspirere andre eller lade dig inspirere.

Se også:  Xiaomi 11T [TEST]: Stor og kraftfuld mediemobil

Ambitionen er hele verden

Med en ny app ude på det danske marked, skulle man måske tro, at fokus for en tid ville være herhjemme. Sådan er det ikke for KAPPTURE. Kasper Heibøll har sammen med investorerne tårnhøje forventninger:
”Det er vores målsætning, at vi har 12 mio. brugere inden for 30 måneder og 200 mio. brugere inden for fem år. Begge mål kræver naturligvis, at sigtekornet rettes mod hele verden, hvilket vi allerede er godt i gang med”.
Bag Kasper Heibøll står en gruppe danske investorer samt et advisory board, der inkluderer tunge erhvervsfolk, heriblandt en tidligere kontaktdirektør i et dansk mediebureau, en landeansvarlig for én af verdens førende tech-virksomheder samt en teknologichef fra en stor britisk it-virksomhed.

KAPPTURE er gratis og kan downloades i App Store (iOS8 eller nyere) eller her: www.kappture.com


TAGS
app
smartphone

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S