Home » AOD Pro » Den kendte ergonomiske RollerMouse suppleres med helt nyt produkt der har bred slidebar
Den kendte ergonomiske RollerMouse suppleres med helt nyt produkt der har bred slidebar

Den kendte ergonomiske RollerMouse suppleres med helt nyt produkt der har bred slidebar

Share

Det kendte styreredskab RollerMouse er nu blevet videreudviklet og desuden suppleret med et helt nyt produkt, SliderMouse Pro, med en særlig bred og flad slidebar

Du kender måske Contours ergonomiske RollerMouse, som findes på mange kontorer. Nu får den specialkonstruerede mus selskab af en ny ”slægtning”, der har fået navnet SliderMouse Pro.

Nyheden har en bred og flad slidebar, og tanken bag det er, at fingrene kan placeres naturligt, så man undgår unaturlige bevægelser og dermed mindsker risikoen for at overbelaste fingre og hænder, hvis man sidder og arbejder ofte og længe på computer. Samtidig er SliderMouse Pro udstyret med et stort scrollhjul, hvilket skulle sikre en jævn oplevelse hen over skærmen.

Se også:  Sommerquiz 4: Prøv din viden om tastaturer
Også ny RollerMouse

Også RollerMouse er blevet redesignet ifølge Contour – så den endnu bedre end tidligere vil kunne forebygge arbejdsskader. Håndstillingen er forbedret.

Hensigten med begge produkter er, at de skal underbygge kroppens naturlige holdning gennem reduktion af greb og navigation fra central position og dermed gøre det muligt for folk at ændre deres vaner og få et sundt og effektivt arbejdsmiljø, som Contour formulerer det. Det redesignede styreredskab hedder RollerMouse Pro.

”Vi tror på, at det kræver de bedste arbejdsredskaber, for at være den bedste og mest produktive udgave af sig selv. Derfor speeder vi nu op for forebyggelse af skrivebordsrelaterede belastninger og løfter det til næste niveau. Fokus ligger på korrekte arbejdsstillinger, samtidig med at vi laver et produkt i rent design. At bruge specialudviklede redskaber skal udstråle velvære og professionalisme. Det skal ikke være en foranstaltning til dem, der har fået skader. Vi vil derhen, hvor man tager et aktivt valg om at optimere og forebygge,” forklarer Kenneth Nielsen, administrerende direktør i Contour Design.

Se også:  Microsoft Sculpt Ergonomic Mouse og Keyboard [TEST]: Veldrejet ergonomi

RollerMouse Pro er set til 2049 kroner ekskl. moms. Den helt nye SliderMouse Pro er set til 1950 kroner eksl. moms. Den fås også i en trådløs version, som er en anelse dyrere.


TAGS
mus
Tastatur

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S