Home » AOD Pro » Den hybride arbejdsplads kræver bedre netværkshardware
Den hybride arbejdsplads kræver bedre netværkshardware

Den hybride arbejdsplads kræver bedre netværkshardware

Share

Hybride arbejdspladser fungerer kun, hvis hele det fysiske netværk fungerer, hvilket ikke er tilfældet overalt. Cisco er på vej med produkter, der skal sikre, at alt forløber gnidningsfrit i begge ender af fremtidens arbejdspladser

Der er for alvor gang i den digitale transformation, og selvom corona-restriktionerne er stort set fjernet – i hvert fald i Danmark – så er den hybride arbejdsplads nu en realitet, og det stiller krav til netværk og infrastruktur. Ikke alle virksomheder har et fysisk netværk, der med kvalitet og sikkerhed kan leve op til de nye behov.

Cisco er en af kernevirksomhederne inden for netværk. Og selskabet har opdaget den nye udvikling. En række nye teknologier skal hjælpe virksomhederne med hurtigt at skalere deres netværk og optimere driften til den hybride arbejdsplads.

En af udfordringerne, virksomheder står overfor, er, at brugerne bruger teknologier som hybrid cloud, der skal forbindes til private og offentlige servere, kunstig intelligens, machine learning og IoT.

Henrik Stær, som er teknisk chef for Cisco i Danmark fortæller til AOD PRO, at netværket kan sammenlignes med en motorvej. Trafikken til og fra arbejde fungerer bedst med toptunede motorveje.

Se også:  Lynhurtigt internet i hele hjemmet: Så nemt kan det gøres ...

”På samme måde er det vigtigt, at netværket har den nødvendige kapacitet, og brugerne nemt og hurtigt kan bruge applikationen. Med de nyeste platforme giver vi brugerne øget Wi-Fi-kapacitet, og vi sikrer at netværket medC9000 Series i Campus kan tage imod brugernes trafik,” forklarer Henrik Stær.

Bedre kapacitet og større hastigheder

Cisco har blandt andet sendt Catalyst 9136 og Meraki MR57 på gaden. det er to nye Wi-Fi 6E-adgangspunkter, som ifølge Cisco henvender sig til de mest krævende hybride forretningsløsninger.

”Wi-Fi 6E øger kapaciteten på det trådløse netværk, så der er langt mere båndbredde. Med Wi-Fi 6E tager vi endnu et skridt mod en trådløs teknlogi med færre udfald, bedre performance og flere ”barer” på din iPhone,” pointerer Henrik Stær.

Netværksgiganten vil også gerne forbedre 5G-oplevelsen for deres kunder, og det vil de gøre med Cisco Private 5G, en løsning der arbejder sammen med de globale service- og teknologipartnere.

”Med vores Private 5G og Wi-Fi 6E kan vi integrere de offentlige mobilnetværk med et privat, så brugerne ikke oplever bøvl, når netværket skifter. Fremover vil de ikke opdage, om de er på det ene eller andet netværk,” siger Henrik Stær.

Se også:  Tyskland advarer mod brug af Kasperskys sikkerhedsprodukter
Switchen er ikke glemt

Men Ciscos rødder fornægter sig ikke, og en af kerneteknologierne, som ofte glemmes, bliver også adresseret i denne produktlancering – med de nye Catalyst 9000X-switche. Med dem ønsker Cisco at levere den drivkraft, som kan sikre den hastighed og kapacitet, der er nødvendig på netværket i disse hybridtider.

”De nye switche tilbyder øget kapacitet, hurtigere interfaces og nyere cpu’er. Det er nyere teknologi, der gør de switchene bedre end forgængerne, og den har samtidig en bedre funktionalitet i softwaren,” forklarer Henrik Stær.

Afgørende processor

Det sidste element er en chip, som Cisco har produceret, Silicon One, og selvom den ikke er helt ny, så er den hjørnesten i mange nye produkter hos Cisco ikke mindst i deres nye routere.

”Vi betragter Silicon One som ret revolutionerende. Mens det tidligere krævede over 2000 chips at lave en router, kan vi med en Silicon One-chip producere en router med bedre båndbredde. Udover at bruge mindre energi, giver Silicon One brugernes infrastruktur bedre performance og funktionalitet samt programmerbar softwareudvikling,” forklarer Henrik Stær.


TAGS
Cisco
netværk
router
Switch
wi-fi 6E

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S