Home » AOD Pro » Ny undervandsdrone har otte drejelige motorer og kan udstyres efter behov
Ny undervandsdrone har otte drejelige motorer og kan udstyres efter behov

Ny undervandsdrone har otte drejelige motorer og kan udstyres efter behov

Share

Er der behov for at lave undersøgelser eller inspektioner under vandet, så er denne nye undervandsdrone måske løsningen. Til et halvt hundrede tusind kroner får man et manøvredygtigt fartøj, der er modulopbygget

Dronerne er også rykket ned i havet, hvor de “flyver” gennem vandet for at undersøge installationer på svært tilgængelige steder. Blandt de førende producenter på området er Chasing, som nu lancerer undervandsdronen Chasing M2 Pro Max.

Den nye drone er bygget til industriel og offentlig brug og har et nyt modulært design samt flere forbedringer i forhold til den tidligere model, oplyser producenten.

Nyheden er udstyret med otte drejelige motorer, der giver mulighed for bevægelser i alle retninger, 360 grader rundt, kan bevæge sig med en maksimal hastighed på 3 knob, dykke ned til 200 meter. Den kan bevæge sig rundt i en maksimal horisontal radius på 400 meter.

Se også:  Robotterne indtager gader og marker
Sæt tilbehør på efter behov

Det nye modulære design gør det muligt hurtigt at montere og fjerne flere end 20 typer tilbehør som sonarer, water linked DVL, USBL, water sampler og meget mere uden brug af værktøj.

Undervandsdronen har fem forskellige monteringsporte, hvilket forenkler installationen af ekstraudstyr og gør det muligt at montere op til fem stykker tilbehør på samme tid, oplyser producenten.

Chasing M2 Pro Max er drevet af en C-Motor 2.0, som er 30 procent mere kraftfuld, hvilket forbedrer evnen til at undgå at sætte sig fast sammenlignet med den tidligere model. Den drives af et 300 wh-batteri og har en driftstid på fire timer (afhængigt af anvendelse og vandforhold).

I forbindelse med lanceringen af M2 Pro Max introducerer Chasing også strømforsyningen Chasing Shore-Based Power Supply System (C-SPSS), som øger effekten til 1500 W og sikrer, at undervandsdronen hele tiden kan arbejde med fuld effekt uden afbrydelser. Strømforsyningen er ekstraudstyr.

Se også:  Fra i dag fragter droner blod og medicin til danske patienter
To lysstærke projektører

To eksterne projektører kan levere en samlet belysning på 8000 lumen og har en lysvinkel på 150 grader, hvilket skulle minimere den visuelle interferens forårsaget af refleksion fra flydende affald i vandet. Så dronen kan belyse hver eneste detalje i undervandsmiljøet efter behov.

Det indbyggede kamera giver billeder i realtid og gør det muligt at optage video i op til 4K samt tage fotos på op til 12 megapixel. Kameraet er udstyret med en 1/2.3 CMOS-sensor fra Sony med EIS.

Den nye ROV (Remotely Operated Vehicle) er klar på det danske marked fra Focus Nordic i august til 56.330 kroner inklusive moms.


TAGS
Drone
robot
undervandsdrone

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S