Home » Transport » Ny billig elbil er både rummelig og sikker
Ny billig elbil er både rummelig og sikker

Ny billig elbil er både rummelig og sikker

Share

Den nye elektriske SUV fra det klassiske bilmærke MG bliver den billigste elbil af sin klasse herhjemme. Udover god plads byder den også på den højeste sikkerhedsklassificering

MG er tilbage i Danmark – og tilmed 100 % elektrisk. Vi har tidligere skrevet om den nye ZS EV model, der er på vej til landet. Og nu er der sat priser på den. De bliver overraskende lave.

Comfort modellen kan fås fra kun kr. 219.999 og Luxury modellen fra kr. 249.079.

Bilen kan bekvemt klikkes hjem fra en helt ny online shop. Samtidig er der ikke lange ventetider på bilen. Fra lanceringen i starten af juni måned, vil den nye elektriske MG ZS EV være tilgængelig med omgående levering i fem lakfarver og to unikke udstyrsvarianter, nemlig Comfort og Luxury.

Rummelig familiebil

Modellen er ganske rummelig – med god plads på både første og anden sæderække og et fint bagagerum på 448 liter, hvilket gør den til en fin familiebil.

Der er god bagageplads i MG ZS EV.

Der er god bagageplads i MG ZS EV.

Om annonceringen af prisen på MG siger presseansvarlig, Lene Mejdal Iversen ”Vi har arbejdet på at lave den skarpeste EV model i klassen. Vores MG ZS EV har den højeste sikkerheds-rating og et meget højt udstyrsniveau som standard til en attraktiv pris. For at følge udsalgsprisen op, har vi sikret, at vores MG kunder kan tegne en elbil-forsikring til en rimelig penge. Med MG Forsikring, kan man forsikre sin nye MG ZS EV fra kun 3.295,- pr. år. Dette endda inklusive fri kilometer og førerpladsdækning”.

Se også:  Batavus Finez Ego Power [TEST]: Robust elcykel med imponerende rækkevidde
Godt med udstyr

MG ZS EV er som standard udstyret med bl.a. 16” alufælge, nøglefri betjening med start/stop knap, aircondition, LED kørelys, tågelygter i bag, halogen projektionsforlygter, parkeringssensor i bag, tagræling, multijusterbart læderrat, el-justerbare med varme og komfortblink, ECO driving-mode selection, regenererende bremsesystem og 40:60 split-bagsæder.

Interiøret inkluderer en 8” touchskærm med navigation og Apple Carplay (forberedt til Android Auto), bluetooth, 3 USB stik, DAB+ og 4 højtalere.

Sådan ser der ud indeni MG ZS EV.

Sådan ser der ud indeni MG ZS EV.

Luxury modellen er opgraderet med bl.a. 17” alufælge, el-foldbare sidespejle, regnsensor, varme i forsæder, panorama glassoltag, bakkamera med dynamisk guide og to ekstra højtalere.

Fem-stjernet sikkerhed

MG ZS EV modtog den maksimale europæiske NCAP-sikkerhedsvurdering på fem stjerner, der positionerer den som den første B-segment elektriske SUV med denne sikkerhedsgodkendelse.

Se også:  Jaguars elbil fås nu betydeligt billigere - spar over hundrede tusind

Euro NCAPs sikkerhedsvurderingssystem hjælper forbrugerne med at identificere de sikreste biler på markedet, idet kun de mest sikre biler får en femstjernet bedømmelse. MG ZS EVs stærke klassificering lister modellen blandt de allermest sikre biler på markedet.

Standard sikkerhedsfunktionerne i MG ZS EV inkluderer en omfattende liste af aktive førerassistentsystemer. Deriblandt level 2 automatisk vejbaneassistent (m. LDW, LKA og LDP) og adaptiv fartpilot med start / stop. Herudover har bilerne advarsel om frontkollision (FCW) og AEBP nødbremse med fodgængergenkendelse, skiltegenkendelse, hastighedsadvarsel og automatisk fjernlys.

Luxury modellen kan yderligere tilbyde følgende sikkerhedssystemer: blind vinkel assistent, advarsel v. krydsende trafik bagved og bakkestart assistent.

Multifunktionskameraet og radaren er i stand til at registrere og identificere kørselsforholdene – eksempelvis under barske vejrforhold. Disse funktioner giver mulighed for en sikrere kørsel, selv under dårlige trafik- eller vejforhold.

Moderat rækkevidde

Batteriet har en kapacitet på 44,5 kWh, hvilket udmønter sig i en rækkevidde på 263 km (WLTP).

Bilen kan hurtiglade med op til 80 kW. Dermed kan batteriet lades op fra 0 til 80 procent på bare 40 min.

Ladestikket er placeret bag MG-logoet i fronten og er den mest gængse type 2 og til hurtigladning type 2 combo.

Elmotoren yder 136 hk, hvilket muliggør en acceleration fra 0-100 km/t. på 8,2 sekunder.


TAGS
elbil
elektriske transportmidler
mg

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S