Home » AOD Pro » Ny bærbar job-pc med AMD-processor – attraktiv pris
Ny bærbar job-pc med AMD-processor – attraktiv pris

Ny bærbar job-pc med AMD-processor – attraktiv pris

Share

HP har netop præsenteret en række nye kontor-computere, herunder en prisrimelig bærbar ProBook med AMD Ryzen-processor.

Hvorfor skal den bærbare pc til job og hjemmekontor være dyrere end alle andre computere?

Hvis du tænker sådan, skal du måske kaste et blik på HP’s nye ProBook 635 Aero G7. Den fås fra 5399 kroner, når den lanceres i november.

Laptoppen drives af en AMD Ryzen 4000 Series-processor – AMD giver virkelig Intel kamp til stregen med denne processor. Du kan vælge den endnu finere Ryzen PRO 4000 Series-cpu, men så stiger prisen på computeren. Derudover er der et integreret AMD Radeon Graphics-grafikkort.

Visuel hacking stoppes

På sikkerhedssiden har computeren HP Sure View Reflect, så du kan undgå såkaldt visuel hacking, dvs. at andre kigger med på skærmen bag om din ryg. Med denne funktion slået til, kan man kun se 1,5 procent af skærmlyset, når synsvinklen er større end 45 grader.

Se også:  Ny standard for chips skal redde Moores lov – førende producenter deltager

Kabinettet er i metal, og ifølge HP er 62 procent af de mekaniske dele lavet af genbrugsmaterialer. Den trådløse standard er Wi-Fi 6, naturligvis, og der er mulighed for 4G-mobilforbindelse.

Det handler meget om corona nu – om gode online-mødefaciliteter og om hygiejne. Med Ryzen-processoren og den trådløse højhastighedsforbindelse skulle mødemulighederne være på plads. Men HP lover også, at computeren kan tåle 1000 desinficeringer med almindelig husholdningsklud.

Del af en større lancering

Den nye laptop, ProBook 635 Aero G7, er en del af en større efterårslancering fra HP. Den fandt sted på HP’s årlige, globale partnerevent i går.

Her offentliggjorde HP også to andre bærbare computere – HP ProBook 600 G8 and HP ProBook 400 G8 PC Series – bygget til “vækstfirmaer, (hvor medarbejderne) flytter sig mellem skrivebordet, møderummet og hjemmet,” som HP skriver i en pressemeddelelse. Hjertet i maskinerne er firkernede processorer fra Intels 11. Core-generation.

Se også:  HP X27qc [TEST]: Gamingskærm der kan meget mere end det

Desuden omfattede præsentationen små stationære pc’er: HP EliteDesk 805 G6, HP Desktop 405 G6, HP EliteDesk 805 G6 og HP Desktop 405 G6.

Der var også nye skærme på mødet – HP E24D, E27D G4 og HP E24t G4 – samt en ny serie printere, HP LaserJet Enterprise 400 Series.

Alle disse produkter lanceres løbende fra oktober til og med december. Priserne på de enkelte modeller i Danmark oplyser HP ikke noget om på nuværende tidspunkt.


TAGS
AMD
Bærbar computer
HP

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S