Home » Netværk » Ny app hjælper dig til bedre WiFi i hjemmet
Ny app hjælper dig til bedre WiFi i hjemmet

Ny app hjælper dig til bedre WiFi i hjemmet

Share

Med udgangspunkt i egne erfaringer har Fullrate udviklet 100% WiFi – en helt ny app, der kan hjælpe dig til hurtigere og mere stabilt WiFi i hjemmet. Den er gratis og kan bruges af alle

Hos Fullrate drejer ca. en tredjedel af kundernes henvendelser til supportlinjen sig om udfordringer med WiFi-forbindelsen. Derfor har teleskabet med udgangspunkt i egne erfaringer udviklet en helt ny app, 100% WiFi, der kan afhjælpe de udfordringer, der kan være ved ustabilt WiFi.

Lars Asger Petersen, adm. direktør i Fullrate, fortæller: “Vi vil gerne hjælpe alle danskere med at få det bedste ud af deres WiFi – uanset om de er kunde hos os eller ej. Alt for mange af os udnytter ikke den bredbåndsforbindelse, vi har købt godt nok, fordi vi ikke er bevidste om, hvordan vi bedst optimerer WiFi-forbindelsen i netop vores bolig. Med 100% WiFi-appen kan man tjekke den aktuelle WiFi-status i alle husets rum, sammenligne med tidligere målinger og få tips til, hvordan man forbedrer WiFi-oplevelsen derhjemme.

Vi kan jo se på kaldene til vores egen supportlinje, at rigtig mange af vores kunder bøvler med en WiFi-forbindelse, der ikke dækker hele huset eller ikke har fået placeret routeren korrekt. Med denne app vil vi gerne give danskerne et let redskab til at tjekke WiFi-forbindelsen hjemme og samtidig klæde dem på med gode råd, så de selv kan løse deres udfordringer. Hermed håber vi, at mange flere af os bliver bevidste om, at en god WiFi-forbindelse i høj grad også handler om udstyret hjemme i stuen og ikke udelukkende den forbindelse, der kommer ud af stikket”.

Se også:  Tenda Nova MW3/MW6 [TEST]: Mesh-system til under en tusse

Lige præcis placeringen af routeren er af stor betydning for, hvor stærkt WiFi-signalet er. Står den f.eks. i et skab eller bag en sofa kan det forringe signalet væsentligt.

“Man skal altid sørge for at placere routeren centralt i boligen og så langt væk fra forstyrrende elementer som muligt. Oplever man mange udfald på sin router kan en opdateret eller helt ny router dog også være løsningen. En router bliver ikke fysisk slidt, men med tiden kan WiFi-stabiliteten i routeren forringes, og det kan være skyld i fejl og afbrydelser. I så fald bør du kontakte din internetudbyder og spørge, om en ny firmware til routeren er tilgængelig. Det er super vigtigt, at firmwaren til hver en tid er opdateret”, fortæller Lars Asger Petersen,.

100% WiFi app’en adskiller sig fra mange andre WiFi-scannere ved at være på dansk. Den er samtidig simpel at bruge, uden alt for mange tekniske detaljer, og så kan man sammenligne tidligere målinger og få tips til forbedringer, som man let kan optimere på her og nu. Du behøver ikke være Fullrate-kunde for at bruge appen.

Se også:  Vores uundværlige Wi-Fi fylder 20 år

100% WiFi er tilgængelig til både iOS og Android. Søg på Fullrate i App Store eller Google Play, så dukker den op.

5 gode råd til et bedre WiFi

• Stil routeren det rigtige sted
Sørg for at routeren står centralt i boligen og så langt fra forstyrrende elementer som muligt.
• Skift WiFi-frekvens
Hvis dit WiFi-signal er ustabilt ved kort afstand til routeren, kan du skifte WiFi-frekvens fra 2.4 GHz til 5 GHz. Eller omvendt.
• Overvej en WiFi-forlænger
Hvis dit signal ikke når ud i alle husets hjørner, kan du forlænge dit WiFi-signal med en forlænger.
• Brug kabel og Access Point
Mange boliger er i flere etager og har gulvvarme eller anden form for isolering, der kan blokere WiFi-signalet. Ved at trække et kabel fra routeren til et Access Point, bliver der oprettet endnu et WiFi-signal (en form for antenne) i huset.
• Opgrader din router
Oplever du mange udfald på din router, kan du kontakte din internetudbyder og spørge, om en ny firmware til routeren er tilgængelig. Det er vigtigt, at firmwaren altid er opdateret.

Se en kort video om appen og dens funktioner nedenfor:


TAGS
fullrate
netværk
wifi

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S