Home » Apps » Gratis app forudser årets mest populære julegaver
Gratis app forudser årets mest populære julegaver

Gratis app forudser årets mest populære julegaver

Share

Watson Trend App analyserer millioner af online samtaler for at identificere årets gavetrends. App-teknologien har IBM hentet fra deres anerkendte Watson-computer, og den nye gratis er app

I modsætning til andre shoppinghitlister beskriver Watson Trend App, hvorfor folk køber, hvad de gør. App’en inkluderer oplysninger om forbrugernes oplevelse af de produkter, de har købt eller planlægger at købe og indhenter data fra 10.000 kilder på tværs af sociale medier, blogs, fora, og brugeranmeldelser, som den bruger til sine beregninger.

Lige nu topper LEGO ønskelisten med Star Wars, LEGO City og LEGO Friends, efterfulgt af Nikon og Sonys større kameraer. Højt på listen ligger også løbesko fra Nike med modellerne Free, Air Max og Flyknit Racer, ligesom Hello Barbie fra Mattel rangerer blandt de mest populære gaveønsker.

Se også:  Skærmfri bølge ruller ind over Danmark: Slut med trætte elever

App’en viser dagens 100 hotteste produkter samt de næste tre ugers prognose. Kategorierne i Watson Trend App er i første omgang Forbrugerelektronik, Legetøj og Sundhed & Fitness, som er blandt de mest populære varekategorier op til jul. På længere sigt skal kategoriudvalget udvides og flere funktioner tillægges. På samme vis analyserer denne første udgave af app’en kun engelsksproget dialog, hovedsageligt fra Nordamerika, men flere sprog og regioner vil blive tilføjet med tiden.

Forhandlere og producenter kan nu få indsigt i forbrugernes opfattelse af produkter og brands og i efterspørgslen på deres varer, hvilket kan være en fordel i forhold til lagerbeholdninger og sæsonplanlægning. Forbrugerne får indblik i de tendenser, der kommer til at gøre sig gældende på familie og venners ønskesedler i år, og man kan sikre sine indkøb, inden de mest efterspurgte varer bliver udsolgt.

Se også:  Nokia lancerer prisbasker med 5G

TAGS
IBM
julegaver
Lego
smartphone

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S