Ny app vil ændre måden vi laver efterlysninger på

Ny app vil ændre måden vi laver efterlysninger på

Share

CrowdEyes, der er firmaet bag mobil-app-en med samme navn, har netop frigivet en ny opdatering til den fortsat voksende online baserede efterlysningsservice. Det bliver nu endnu lettere at efterlyse ting, kæledyr, personer og vidner

Med CrowdEyes mobil appen, er det tanken at revolutionere den måde vi efterlyser på. Egne og indsamlede erfaringer har inspireret til at udvikle en online baseret matching service for efterlysninger, som kan bruges af alle med en SmartPhone. Netop derfor henvender CrowdEyes mobil appen sig til både dig, din nabo, din kollega og alle andre med et behov for at foretage efterlysninger, der er omfattet af servicen. Alle de, der vil hjælpe eller har brug for andres hjælp, kan med fordel benytte sig af servicen.

Se også:  Nu viser din parkeringsapp vej til ledige p-pladser

Det er vores mål at skabe et community bestående af mennesker, der har et ønske om at hjælpe hinanden, ved at dele viden om mistede ting, bortløbne kæledyr, forsvundne personer, og særlige hændelse, som andre kan have glæde af”, udtaler Jann Kallehauge, der er CEO og founder.

”Når vi selv får hjælp, er vi ofte mere villige til at hjælpe andre, og det er netop den antagelse, der har været udgangspunktet for ønsket om at udvikle vores service”, forsætter Jann Kallehauge.

Nye funktioner og optimeret brugervenlighed

Del denne