Symantec sikrer din virksomhed mod hacker-angreb

Symantec sikrer din virksomhed mod hacker-angreb

Share

Symantecs nye Advanced Threat Protection hjælper virksomheder til hurtigt at opdage, prioritere og afværge avancerede cyber-angreb på tværs af IT-platforme

Cyberangreb skifter ubesværet mellem at anvende e-mails, angribe via netværk og være målrettet mod den enkelte bruger. Dermed kan de snige sig forbi den typiske beskyttelse, som findes på separate platforme.
Symantec introducerer derfor Advanced Threat Protection, der hjælper virksomheder til hurtigt at opdage, prioritere og afværge avancerede cyberangreb.

Derfor Advanced Threat Protection

Avancerede internettrusler er konstant stigende i vores samfund i dag. Sikkerhedsspecialister kan ikke længere stole på, at de enkelte produkter kan stoppe trusler på alle platforme og kontrolpunkter. Processen med at identificere trusler mod endpoints (desktops, laptops og servere), netværk og e-mail-gateways er manuel og tidskrævende, hvilket giver hackerne et forspring.

Se også:  Sådan beskytter du dig mod hacker-angreb

Symantecs nye Advanced Threat Protection holder øje med mistænkelig aktivitet på alle kontrolpunkter og prioriterer de hændelser, der udgør den største risiko for organisationen. Så snart en kritisk trussel er blevet identificeret, kan den hurtigt isoleres, og nye tilfælde af samme art kan blokeres.

ATP giver kunderne mulighed for at:

Afdække en række trusler som angriber via e-mail, gennem netværk eller direkte mod endpoints. Der korreleres mellem de enkelte kontrolpunkter, og der kan søges efter indikationer på angreb på tværs af alle endpoints.

Prioritere de vigtigste trusler ved at indsamle oplysninger fra alle lokale kontrolpunkter (e-mail, netværk og endpoints) og sammenholde dem med data fra Symantecs enorme Threat Intelligence Big-Data database.
Afhjælpe trusler hurtigt via isolering af endpoints, og blokering af nye tilfælde på alle kontrolpunkter, med blot et klik, fra en enkelt konsol.

Se også:  Den virtuelle dataekspert går aldrig hjem

Udnytte eksisterende investeringer i Symantec Endpoint Protection og Email Security Cloud, uden at nye agenter skal installeres.

Forbedret teknologi

“Sikkerhedsspecialister er konstant på tæerne, når det kommer til at overvåge og forhindre det næste angreb på internettet,” siger Gabriel Silfverhjelm, Symantecs direktør for Norden.

Del denne