Symantec sikrer din virksomhed mod hacker-angreb

Symantec sikrer din virksomhed mod hacker-angreb

Share

Symantecs nye Advanced Threat Protection hjælper virksomheder til hurtigt at opdage, prioritere og afværge avancerede cyber-angreb på tværs af IT-platforme

Cyberangreb skifter ubesværet mellem at anvende e-mails, angribe via netværk og være målrettet mod den enkelte bruger. Dermed kan de snige sig forbi den typiske beskyttelse, som findes på separate platforme.
Symantec introducerer derfor Advanced Threat Protection, der hjælper virksomheder til hurtigt at opdage, prioritere og afværge avancerede cyberangreb.

Derfor Advanced Threat Protection

Avancerede internettrusler er konstant stigende i vores samfund i dag. Sikkerhedsspecialister kan ikke længere stole på, at de enkelte produkter kan stoppe trusler på alle platforme og kontrolpunkter. Processen med at identificere trusler mod endpoints (desktops, laptops og servere), netværk og e-mail-gateways er manuel og tidskrævende, hvilket giver hackerne et forspring.

Se også:  Et nobelt koncept i samfundets tjeneste

Symantecs nye Advanced Threat Protection holder øje med mistænkelig aktivitet på alle kontrolpunkter og prioriterer de hændelser, der udgør den største risiko for organisationen. Så snart en kritisk trussel er blevet identificeret, kan den hurtigt isoleres, og nye tilfælde af samme art kan blokeres.

ATP giver kunderne mulighed for at:

Del denne