Home » Software » Ny Adobe Reader er simplere og sikrere
Ny Adobe Reader er simplere og sikrere

Ny Adobe Reader er simplere og sikrere

Share

Adobes gratis PDF-læser får inden længe en gennemgribende opgradering med ny sandbox-funktion, der holder din maskine i sikkerhed og forsimplet interface i browser-versionen

Adobe Reader er fast inventar på de fleste computere og det er nok de færreste der ikke bruger programmet en gang imellem. Det gør det også til et af de mest udsatte programmer for virus og andet skidt. Der går ikke langt imellem at man hører om nye angreb via Adobe Reader og sikkerheden således et vigtigt aspekt.

Den er således en af de ting, der får en væsentlig opgradering i den nært forestående version 10 af programmet, som har fået en såkaldt sandbox – eller på godt gammelt dansk ”sandkasse” – som isolerer dokumenterne, så de skadelige koder ikke trænger igennem til systemet.

Se også:  Gratis Adobe-plugin giver bedre PDF-værktøjer i Chrome-browseren

Den nye Protected Mode, som er udviklet i samarbejde med Microsoft, vil være slået til som standard og vil fungere, når man åbner et almindeligt PDF-dokument.

I browser-versionen af Adobe Reader vil er brugerfladen, nu simplificeret en hel del og integreret bedre med browseren, så det er lettere at anvende de basale funktioner.

Adobe vil også starte en online service, som gør det muligt at dele PDF-filer gennem Reader og giver forskellige andre fordele som du ikke vil få, hvis du sender dem med almindelig email.

Foruden Reader har Adobe opgaderet Acrobat – programmet til et skabe dine egen PDF’er. Den nye Adobe Acrobat X giver blandt andet system-administratorer mulighed for at oprette skræddersyede arbejdsgange, så det er nemmere for at de at skabe PDF‘er ud fra specificerede kriterier.

Se også:  Gratis Adobe-plugin giver bedre PDF-værktøjer i Chrome-browseren

Begge programmer skulle være klar inen for den næste måned. Adobe Reader X kan hentes gratis, mens Adobe Acrobat er et betalingsprogram.


TAGS
Adobe Acrobat
Adobe Reader
pdf

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S