Home » Smart hjem » Ny lampe-adapter gør dit hjem smartere
Ny lampe-adapter gør dit hjem smartere

Ny lampe-adapter gør dit hjem smartere

Share

Danske Anyware Solutions har udviklet en lille adaptor til at sætte i lampefatninger, som giver et væld af smarte funktioner til styringen hjemmet

To danske iværksættere har igennem længere tid forfulgt en god ide, og nu er den så endelig realiseret. Smart Adaptor skal gøre din bolig mere intelligent og bekvemmelig. Sæt den nyudviklede adaptor i dine lampefatninger og du får mulighed for avanceret lysstyring, babyalarm, indbrudssikring samt mulighed for at overvåge indeklimaet via en app. Alle sensorer til at måle lys, lyd, temperatur og luftfugtighed er indbygget i verdens mindste og smarteste adaptor til lampefatninger.

Første skridt er lancering af en crowdfunding-kampagne på Kickstarter. Her kan nysgerrige støtter medvirke til finansiering af projektet og som modydelse blive de første modtagere af Smart Adaptoren, når produktionen er færdig. De to iværksættere bag selskabet, Jan H. Christiansen og Morten Bremild, har store forventninger til kampagnen og en målsætning på 1 million kroner i rejst kapital ad den vej.

”Vi har valgt at lancere Anyware Smart Adaptor på Kickstarter, fordi det er den perfekte platform for iværksættere som os, da man får mulighed for direkte dialog med fremtidige kunder og samtidig globalt samlingspunkt for banebrydende løsninger. Fundingmålet vil hjælpe os gennem færdigudvikling, test og produktion og vi forventer levering til vores Kickstarter-støtter i starten af 2017,” siger Jan H. Christiansen. Foruden finansieringen fra Kickstarter er der allerede aftaler på plads med private investorer så selskabet forventer at kunne følge planen for udrulning af løsningen.

Morten Bremild og Jan H. Christiansen har arbejdet på adaptoren i et stykke tid og udgangspunktet har været simpel undren og en god ide. De har begge skiftet karrieremæssigt spor og satser alt på at få gjort Smart Adaptor til en succes, hvilket understreges af de indsendte patentansøgninger.

”Markedet for ”smart home”-løsninger består i dag af produkter, hvor de fleste har begrænsede muligheder og samtidig er svære at installere og benytte. Vi går modsat ved at udfordre markedet med at levere en nem brugerløsning med et væld af funktioner, og hvor du selv bestemmer hvilken pære der skal sidde i lamperne,” siger Morten Bremild. Udgangspunktet har været at levere mere bekvemmelighed og hjælpe med familiens tryghed. Fik vi slukket lyset? Ser huset beboet ud i weekenden og er vores indeklima sundt?

”Vores tilgang til denne udviklingsproces har været at se på, hvad brugeren egentlig kan få ud af en adaptor, hvis den er designet rigtigt – frem for at lade de tekniske begrænsninger være udgangspunktet. Vi er meget stolte af resultatet og glæder os enormt til responsen,” siger Morten Bremild.

Funktioner i Anyware Smart Adaptor:

Sættes i lampefatninger, styres via en app og har medfølgende ”scener” samt mulighed for brugertilpassede scener. Scenerne styres nemt med et tryk og giver mulighed for en række funktioner som:
* Indbrudssikring: Her kombineres avanceret lyskontrol og lydgenkendelse med geofencing for at observere og bestemme eventuelle indbrudsforsøg.
* Babyalarm: Børnene kan falde i søvn med lyset tændt og brugeren kan sætte lyset til at blive dæmpet over 20 minutter og samtidig blive advaret, hvis der er støj på værelset efter at lyset er slukket.
* Avanceret lys: Med muligheder som Home Cinema får brugeren nem adgang til at sætte det perfekte filmlys med ét tryk på sin smartphone.
* Overvågning af indeklima: Brugeren bliver advaret, hvis temperatur- eller fugtighedsmålerne registrerer forringet eller sundhedsskadeligt indeklima.

Anyware Smart Adaptor vil i første omgang blive udbudt til forudbestilling på særlige vilkår via Kickstarter fra dags dato.

Den vejledende pris ventes at blive 449 kroner. Adaptoren ventes at være klar til levering i januar 2017.


DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S