Home » Underholdning » Ny 3D-teknologi efteraber selv den mindste detalje
Ny 3D-teknologi efteraber selv den mindste detalje

Ny 3D-teknologi efteraber selv den mindste detalje

Share

Animationsbureauet The Mill i England har skabt en 3D-teknologi, der er så god, at den efteraber knoglestrukturer, blodårer og porer helt ned til mindste detalje. Det gør det overflødigt at bruge levende dyr i reklamefilm

”Teknologien er meget imponerende og en så realistisk digital chimpanse, er ikke tidligere set. Den store grundighed i opbygningen af et anatomisk korrekt skelet og muskelsystem, gør det i høj grad muligt at gengive chimpansens naturlige bevægelser”, siger lektor Jeppe Revall Frisvad fra DTU Compute og fortsætter ”Udviklingen af denne 3D-teknologi gør samtidig, at der nu findes et fantastisk alternativ til at benytte levende dyr i reklamefilm”.

Og det er faktisk lige præcis det, juiceproducenten Rynkeby har ønsket i deres seneste film, der relancerer aben Rynke:

Se også:  Komplet guide: Hop ind i en verden af 3D

”I forbindelse med vores relancering af aben Rynke, var det utroligt vigtigt for os ikke at anvende en levende abe i reklamefilmen, for det er simpelthen ikke noget, vi som brand kan eller vil stå inde for. Derfor var det naturligt for os at anvende den nye 3D-teknologi i forbindelse med vores film, og vi er selv ret stolte over resultatet”, siger Maria Schmidt, marketingchef for Rynkeby.

Helt specifikt kræver den nye teknologi, at der sættes elektroder på en skuespiller, der registrer selv den mindste bevægelse. I Rynkebys tilfælde var det medvirkende til, at det var muligt at gengive selv de mindste detaljer som lysrefleksion i hår og hudoverflade samt blodårer og muskler. Alle sammen faktorer, der medvirker til at give en så naturtro efterligning af Rynke som muligt.

Se også:  Nu har den første YouTube-video rundet ti milliarder visninger

Hos Rynkeby er man også sikre på, den nye teknologi er vejen frem:
”Vi vil rigtig gerne være forgangsmænd for hele reklamebranchen og komme med en opfordring til andre om at anvende den nye teknologi i stedet for levende dyr, når det kommer til reklamefilm”, siger Maria Schmidt afslutningsvis.

Se Rynkebys reklame-film her:

https://www.youtube.com/watch?v=zPPlNXEZunE


TAGS
3D
Video

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S