Home » Tablet » Apple 3: iPad får horisontalt forsidekamera til videomøder
Apple 3: iPad får horisontalt forsidekamera til videomøder

Apple 3: iPad får horisontalt forsidekamera til videomøder

Share

Apple er klar med en ny iPad, som har 10,9″ Liquid Retina-skærm, A14 Bionic-chip, avancerede kameraer, hurtig trådløs forbindelse, USB-C og understøttelse af det nye Magic Keyboard Folio

I serien af nyheder fra Apple indgår også en ny iPad. Den har en stor 10,9″ Liquid Retina-skærm fra kant til kant. Den nye iPad får power fra A14 Bionic-chippen.

Opdaterede kameraer omfatter et 12 MP forsidekamera med ultravidvinkel placeret langs den vandrette kant på iPad, hvilket skulle sikre en endnu bedre oplevelse i videoopkald, samt et opdateret 12 MP kamera på bagsiden, der kan tage skarpe, levende billeder og optage video i 4K.

En USB-C-port understøtter mange typer tilbehør. Wi-Fi 6 er også en del af setuppet, og alle modeller med mobilforbindelse har 5G.

Nyt tastatur

Et helt nyt Magic Keyboard Folio er bygget specielt til den nye iPad og byder på et pegefelt, hvor man kan klikke overalt, og et fleksibelt todelt design.

Se også:  VM-guiden 2022: Udvalgte produkter til VM i fodbold

Med iPadOS 16 og understøttelse af Apple Pencil (første generation) giver iPad brugerne mulighed for at være kreative og produktive på flere forskellige måder. Den nye iPad kan bestilles fra i dag og vil være tilgængelig i butikkerne fra og med onsdag den 26. oktober.

“Vi er meget begejstrede over, at den helt redesignede iPad bliver en del af vores hidtil mest avancerede iPad-sortiment,” udtaler Greg Joswiak, Apples Senior Vice President i Worldwide Marketing og tilføjer:

“Med en stor 10,9″ Liquid Retina-skærm, en stærk A14 Bionic-chip, det første horisontale forsidekamera nogensinde, hurtig trådløs forbindelse, USB-C og understøttelse af en utrolig mængde tilbehør, såsom det nye Magic Keyboard Folio, giver den nye iPad mere værdi, mere fleksibilitet – og er ganske enkelt sjovere.”

Fås i fire farver

Den nye iPad har et design med skærm fra kant til kant i fire farver – blå, lyserød, gul og sølv. Den nye Liquid Retina-skærm leverer en en opløsning på 2360 x 1640 pixels, en lysstyrke på 500 nits og True Tone-teknologi.

Se også:  Her får du den ultimative tabletoplevelse

Touch ID er blevet flyttet til den øverste knap på iPad, så det er nemt at låse op, logge ind i apps eller bruge Apple Pay.

A14 Bionic-cpu’en findes for første gang i iPad, hvor den leverer 20 procent større ydeevne og 10 procent bedre grafik i forhold til forrige generation. Det gør den nye iPad op til fem gange hurtigere end den bedst sælgende Android-tablet, hævder Apple.

Ideen med forsidekameraet langs den vandrette kant er, at brugere i for eksempel et FaceTime-opkald kan kigge lige mod kameraet. Det horisontale forsidekamera med ultravidvinkel har en 12 MP-sensor og et 122-graders synsfelt, og det kan automatisk panorere og zoome for at holde brugerne i fokus, når de bevæger sig rundt.

De nye iPad Wi-Fi-modeller kan fås til priser fra 4499 kroner, mens priserne på Wi-Fi + Cellular-modellerne starter ved 5999 kroner.


TAGS
iPad
Tablet

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S