Home » Gaming & Konsoller » Selv de sløveste maskiner kan afvikle spillene i ny gamingtjeneste
Selv de sløveste maskiner kan afvikle spillene i ny gamingtjeneste

Selv de sløveste maskiner kan afvikle spillene i ny gamingtjeneste

Share

Den ret nye spiltjeneste fra Nvidia, GeForce Now, har rundet 1000 titler. Spillene ligger i skyen og kan afvikles på maskiner, der ikke kan prale af flotte specifikationer

Siden lancering for 18 måneder siden har Nvidias gaming-tjeneste i skyen samlet 1000 titler. GeForce Now (GFN) adskiller sig fra andre spil-tjenester som for eksempel Steam, da brugerne ikke køber spillene i GFN, men kun adgangen til dem. Man kan få gratis adgang, men med begrænsninger.

Nvidia samarbejder med toppen af poppen inden for gaming, herunder spilfirmaer såsom Riot Games, Bungie, Paradox Interactive, Epic Games og Square Enix, i at udvikle tjenesten.

Det sikrer et ganske omfattende bagkatalog og afvekslende, mere smidige systemkrav. Nogle spil kan afvikles på en pc med Windows 7 og et grafikkort i GeForce 600-serien. Kort sagt tudsegamle specifikationer, når vi taler om gaming.

Se også:  Prisen på grafikkort styrtdykker – nogle falder over 40 procent
Adgang for alle

GFN fungerer på en lang række enheder, herunder pc, Mac, Android (Chromebook og smartphones) samt enheder i Nvidias Shield-portefølje, for eksempel medie-afspilleren, Nvidia Shield TV. GFN bliver senere i år tilgængelig som en app til LG-tv med styresystemet WebOS.

Selve tjenesten ligger på servere i USA og Europa. Her kan brugere også installere spil, de har købt i en digital spilbutik, for eksempel Uplay og Steam. Installationen af spillene foregår på en virtuel computer, så titlerne kan tilgås overalt.

Spillene hos GFN styres med fingrene, med controllere eller med mus og tastatur. Har du en Xbox-controller, kan du bruge den med en pc.

Se også:  Voksne hægtes af børnenes digitale liv
Del af en trend

Forløberen for Nvidia GeForce Now blev lanceret i 2013 under navnet Nvidia Grid. Siden har tjenesten udviklet sig til en multiplatforms-streamingtjeneste.

I dag kan spillere vælge mellem gratis adgang med en spilletidsbegrænsning på en time, eller et månedsabonnement på 79 kroner og spille så meget, de lyster.

GFN er blevet en del af en trend inden for multiplatforms-streaming. Samme model findes med musik, hvor især Spotify er populær, og inden for film og serier, med tjenester som Netflix.


TAGS
Gaming
nvidia
Spil

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S