Home » Gaming & Konsoller » Nu skal du snart have en!
Nu skal du snart have en!

Nu skal du snart have en!

Share

Støvsugerrobotter bliver bedre og bedre. Samtidig bliver der flere producenter og flere modeller, så nu kan du snart købe dem billigt.

Hvis du er som de fleste, har du endnu ikke fået en robot til at støvsuge for dig. Men du har garanteret allerede en robot til at vaske dit tøj og måske til at vaske op efter dig – du kalder dem bare ikke robotter, men vaske- og opvaskemaskiner.

Men de er faktisk primitive robotter, og det er sandsynligt, at støvsugerrobotten bliver den næste – og mere avancerede – robot i vores hjem.

For nogle år siden, da Rhoomba var den eneste robotstøvsuger på markedet, var den både dyr og ikke helt velfungerende. Men nu er der ved at komme mange modeller, Trilobite, Scooba, Dirt Dog og så videre, på markedet. De bliver hele tiden forsynet med nye faciliteter og falder i pris.

Se også:  Prisvenlige Samsung-mobiler byder på hurtige skærme og stærke kameraer

En af de seneste er Samsungs Furot II, som indtil nu kun har været til salg i Korea. Den er væsentlig forbedret på flere områder. For eksempel er de små insektben på forsiden af den i virkeligheden små koste, som den kan bruge til at komme ind under ting eller helt tæt på panelerne.

Den er også forsynet med et kamera, som den bruger til navigation. Den fotograferer simpelthen de rum, den arbejder i og kan så planlægge, hvor den skal støvsuge.


TAGS
robot
Samsung
støvsuger

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S