Home » Software » Nu er Outlook helt overflødig
Nu er Outlook helt overflødig

Nu er Outlook helt overflødig

Share

Mozilla er klar med en ny version af deres gratis Thunderbird, som giver dig alt det du kan forlange af et email-program samt flere funktioner, som du ikke finder i de store betalingsprogrammer

Mozilla kan mere end at lave browsere. Udover den særdeles populære Firefox, har de i lang tid tilbudt email-programmet Thunderbird, som er et stort hit hos computerbrugere verden over.

Er det ikke de helt hardcore business funktioner du skal bruge, kan det nemlig snildt erstatte store betalingsprogrammer, og er i visse henseender mere intuitivt opbygget. Samtidig er det en del hurtigere og trækker langt fra så mange ressourcer som Outlook.

Ligesom Firefox er der desuden mulighed for at tilføje add-ons, som udvider funktionaliteten i programmet.

Du kan læse vores anmeldelse af Thunderbird her.

Nu er Mozilla klar med en opdateret udgave af Thunderbird, som giver dig nye funktioner og gør det endnu lettere at have med programmet at gøre. Således er der nu tilføjet faneblade, præcis ligesom i Firefox, så du kan åbne emails i forskellige faner og let bladrer rundt imellem dem.

Søgefunktioner er også optimeret med en ny indekseringsmotor, der søger for hurtigere søgning. Søgeresultaterne vises i et faneblad, og det er nemt at finjustere dem med filtrerings- og tidslinjeværktøjer.

En stor fordel sammenlignet med Outlook er, at du nu ikke længere skal holde styr på indstillinger for IMAP, SMTP og SSL/TLS. Du skal blot angive dit navn, din mailadresse og din adgangskode, så vil den nye kontoguide automatisk finde de rette indstillinger.

Adgangen til de mange add-ons der kan føjes er også blevet bedre. Nu kan du finde og installere tilføjelserne direkte fra programmet.

Som en sidste nyhed er der også forbedret på sikkerheden. Spamfiltreret er blevet optimeret, og der blokeres nu automatisk for eksterne billeder.

Thunderbird kan desuden hente informationer ud af spam-mails, som kan forebygge senere angreb eller den kan anvende din mail-udbyders spam-filter, hvis du beder den om det.

Thunderbird 3.1 er tilgængelig nu og kan hentes her.


TAGS
Email
Mozilla
thunderbird

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S