Home » Hovedtelefoner og højttalere » Nu vil Google gøre trådløse hovedtelefoner nemmere
Nu vil Google gøre trådløse hovedtelefoner nemmere

Nu vil Google gøre trådløse hovedtelefoner nemmere

Share

Den trådløse hovedtelefon sejrer lige nu. Det gælder også, når musikkilden er en mobiltelefon. Derfor vil Google gøre det nemmere at bruge og overvåge Bluetooth-enhederne

Inden længe har vi alle smidt kablerne, når vi lytter til musik fra mobiltelefonen. Det har Google indset. Så nu gælder det om at gøre Androids Bluetooth-funktion ligeså gnidningsløs, som Apple har gjort det med iPhone. Det skal nye forbedringer til Googles Fast Pair-teknologi sikre, og de er lige på trapperne.

Blandt andet vil det snart være muligt at overvåge batteristatus for hver enkelt Fast Pair-kompatible hovedtelefon – og ved in ear-hovedtelefoner endda hver enkelt øreprop, skriver The Verge.

Se også:  Nu foreslår Google grønne ruter, rejser og shopping i Maps

Dansk hovedtelefon klar

Fast Pair-hovedtelefoner vil også dukke op i Googles app Find My Device, så du nemmere kan finde frem til et mistet headset. Desuden vil Google i den kommende opgradering af Android (Android Q) udvikle en ny brugerflade, så det er hurtigere og nemmere at kontrollere Fast Pair-hovedtelefoner. Kontroller, Google Assistent-indstillinger, batteritid og links til tredjepartsapps vil alt sammen blive samlet på et sted.

Ifølge The Verge er der cirka 15 Fast Pair-hovedtelefoner på markedet, herunder Googles Pixel Buds (fås ikke i Danmark), danske Libratones Q Adapt On-Ear og Boses QuietComfort 35 II (billedet).


TAGS
Android
Google
Trådløs hovedtelefon

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S