Home » AOD Pro » Nu skal chefen være teknologinørd
Nu skal chefen være teknologinørd

Nu skal chefen være teknologinørd

Share

Bedre kundeoplevelser

Nok så interessant er det også, at 37 procent mener, det giver bedre kundeoplevelser.

Evnen til digital transformation er nemlig central, når en organisation skal tilpasse sig den hurtigt skiftende markedsdynamik, skabe ændrede forretningsmodeller samt mobilisere medarbejderne. 57 procent af respondenterne i VMwares undersøgelse betoner således, at moderne applikationer er med til at gøre det muligt, at medarbejdere har kunnet arbejde hjemmefra under coronapandemien.

Desuden mener mere end 80 procent af de adspurgte app-udviklere og tech-ansvarlige ledere, at organisationer, der ikke har succes med at modernisere deres applikationer, ikke vil være i stand til at levere en konkurrencedygtig kundeoplevelse i fremtiden. Billedet er det samme blandt toplederne. Mere end 80 procent af de adspurgte topledere mener nemlig også, at en forbedret applikationsportefølje vil øge kundeoplevelsen. For kundeoplevelsen er direkte knyttet til vækst i omsætningen.

Se også:  Bedste halvår nogensinde for it-branchen

App-porteføljen er vigtig

Men det handler ikke kun om mennesker. Ifølge en anden undersøgelse fra VMware gennemført af Forrester Consulting er også den portefølje af programmer, som virksomheden gør brug af afgørende for succes. Konklusionen er klar – forbedret kundeoplevelse og højere omsætning starter med den app-porteføljen, virksomheden kan byde på.

I denne undersøgelser er 614 respondenter interviewet. Det er it-chefer og senior vice presidents fra Nordamerika, EMEA og APAC (Asia Pacific). Respondenterne er fra virksomheder med mere end 2500 medarbejdere og er fordelt på tværs af den finansielle sektor, sundhedsområdet, myndigheder samt telekom og detailhandel.

TAGS
it-branchen
IT-direktør
ledelse
virksomhed

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S