Home » Robot » Nu sender en lille robot corona-ramte børn i skole
Nu sender en lille robot corona-ramte børn i skole

Nu sender en lille robot corona-ramte børn i skole

Share

En ny dansk robot, Fable Connect, skal gøre det muligt for hjemsendte skolebørn i Køge at deltage i klassens undervisning.

Skolebørn behøver ikke gå glip af undervisningen, hvis de bliver ramt af coronavirus og derfor skal hjemsendes. I Køge kommune har man besluttet at indkøbe robotten Fable Connect fra danske Shape Robotics, og den skal sørge for, at børnene alligevel får mulighed for at deltage i undervisningen.

Robotten kan nemt programmeres, så den kan styres efter behov, og den kan fastholde for eksempel en mobiltelefon med billedet af eleven.

Lige fra testfasen

Robotten er helt ny og har været igennem en vellykket testfase hos slutkunder gennem sommeren. Det første indkøb består af seks enheder, og i de kommende uger og måneder planlægger Shape Robotics gradvist at øge produktions- og leveringsmængderne.

Se også:  En fremtidsverden af robotdyr

”Globalt er der millioner af børn, som i bund og grund føler sig isoleret, for eksempel på grund af sygdom eller angst. Covid-19 har kun øget behovet for fjernsocialiserings- og -undervisningsløsninger. Derfor er vi glade for at begynde at levere Fable Connect nu og ivrige efter at høre, hvordan den bliver modtaget af markedet”, siger administrerende direktør David Johan Christensen.

Virksomheden planlægger at sælge Fable Connect direkte gennem sine eksisterende partnerkanaler til uddannelsesinstitutioner og indgå i nye partnerskaber med partnere, der sælger til forbruger- og sundhedsområdet.


TAGS
robot
undervisning

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S