Nu leger vi med hinanden i computerspil

Nu leger vi med hinanden i computerspil

Share

Computerspil er ikke længere nørdernes domæne. I dag er spil alt fra familieunderholdning til store onlineturneringer i for eksempel fodboldspillet FIFA. Rigtig mange af spillene er sjovest, når de spilles sammen med andre, ikke mindst med familien

 dag behøver et spil ikke bestå af et utal af scener, være fyldt med ekstrem vold eller have overimponerende grafik for at blive populært. Computerspil er nemlig langsomt, men sikkert blevet en oplevelse for alle, og der udvikles masser af spil inden for en bred vifte af genrer. Du og din familie kan næsten med garanti finde et spil, I kan lide. Og I kan endda lære af det.
”Computerspil blev i mange år betragtet som underlødig underholdning og spild af tid, men det er klart ved at ændre sig,” siger Carsten Jessen, lektor, ph.d., Center for Undervisningsudvikling og Digitale Medier, Aarhus Universitet.

Se også:  Guide: De bedste opgraderinger

Han har i mange år fulgt børns brug af digitale medier og computerspil og kan hurtigt nævne flere, måske lidt overraskende områder, hvor computerspil er ved at finde vej.
”Spil er langsomt, men sikkert ved at rykke ind på skoler og arbejdspladser som undervisningsmidler.”
Fordelen ved spil er nemlig, at spilleren prøver og fejler. Og prøver igen. Det er vi mennesker skabt til.

1 2 3 4 5 6 7 8 9Næste

Del denne