Nu laver Nikon også actionkameraer

Nu laver Nikon også actionkameraer

Share

En hel serie af actionkameraer, der bygger på Nikons stærke kamerateknologi, er på vej.

Det første kamera i serien er KeyMission 360 – et handy actionkamera med mulighed for at optage ægte 360o video i 4K UHD.

 

KeyMission 360 har en kombination af billedsensor og objektiv på hver side af kameraet, og billeder fra dem begge kombineres direkte i kameraet til et enkelt højt opløst billede i 360°-format.

Selve kameraet er vandtæt ned til en dybde på 30 meter, uden at separat undervandhus er nødvendigt. Kameraet er samtidig yderst robust, så det kan tåle støv, stød og lave temperaturer.

Elektronisk vibrationsreduktion formindsker rystelser, så videooptagelser forbliver skarpe, når det går hektisk for sig.

Se også:  Nikon klar med kompaktkamera til al slags vejr

Nikon vil fremvise udstillingsmodeller af KeyMission 360 på Nikons stand på forbrugerteknologimessen CES 2016, en af verdens største messer for forbrugerteknologi, som afholdes i dagene onsdag den 6. januar til lørdag den 9. januar 2016 i Las Vegas i Nevada, USA.

KeyMission 360 blev præsenteret på CES-messen i sidste uge. Kameraet lanceres til foråret sammen med et udvalg af særligt tilbehør. Priserne er endnu ikke offentliggjort. 

Del denne