Home » Tilbehør » Nu kommer Visa-kortet ind i uret
Nu kommer Visa-kortet ind i uret

Nu kommer Visa-kortet ind i uret

Share

Den store urproducent Swatch er gået sammen med Visa om en løsning, der gør det muligt at betale fra dit ur via betalingsautomater overalt i verden. Swatch Bellamy er det første ur med indbygget Visakort.   

Swatch og Visa har sammen med Visa Europe underskrevet en aftale, som giver Visa-kortindehavere mulighed for at trykke og betale med Swatchs nye ur, Bellamy. Lanceringen er fastlagt til at ske i starten af 2016, og Swatch Bellamy kan anvendes globalt på alle steder, hvor kontaktløst NFC-baseret (near-field communications) Visa betalinger accepteres.

I forhold til andre mobile betalingsløsninger, som Apple Pay og Samsung Pay, er fordelen ved denne løsning, at den kører via en allerede vidt udbredt betalingstjeneste, som rigtig mange har adgang til via deres kreditkort.

Se også:  Nu er Dankort klar i Huaweis app-butik

Hvorfor ”Swatch Bellamy”?

I den amerikanske forfatter Edward Bellamys novelle ”Looking Backward 2000-1887” fra 1888, forestiller han sig en utopisk verden, hvor kontanter er erstattet af kredit- og hævekort – Bellamy var den første til at skrive om sådanne kort 40 år før nogen anden. Swatch har derfor givet sit nye ur navnet ”Swatch bellamy”. Det er også sandt, at ”bel ami” betyder ”god ven” på fransk, og det nye Ballamy-ur vil uden tvivl blive en god ven for den, der har det på.

Det nye ur har alt det sjove som farverne og det stærke design, som Swatch er kendt for – og en indbygget NFC-chip gemt under urskiven. Et Swatch Bellamy ur giver kunden mulighed for at betale for varer via detailhandelens kontaktløse POS-terminaler som på et forudbetalt bankkort. Betal-via-uret transaktioner kræver overhovedet ingen energi af uret, så Swatch-uret har den samme batterilevetid.

Se også:  MobilePay kræver gebyr for ny funktion

Swatch Bellamy forventes at komme i butikkerne i starten af 2016 – i første omgang i USA, Schweiz og Brasilien.


TAGS
kreditkort
mobilbetaling
smartur
Swatch
Ur

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S