Home » Transport » Nu kommer Tesla Model Y til Danmark – her er prisen …
Nu kommer Tesla Model Y til Danmark – her er prisen …

Nu kommer Tesla Model Y til Danmark – her er prisen …

Share

De første leverancer af Teslas familievenlige elbil forventes i år. Tesla Model Y byder på god plads, lang rækkevidde og et væld af smart teknologi

Vi har ventet snart halvandet år. Men nu skulle den dog helt sikkert være på vej. Det melder Tesla ud i en pressemeddelelse i dag.

Her fortæller de at Model Y forventes ude i Danmark inden året er omme og at et helt nyt Model Y Design Studio åbner i Danmark i dag. Her kan man se tilgængelige varianter og leveringsestimater.

Rummelig og smart

Priserne på Model Y vil starte på 499.412 kroner. Til denne pris får man en Model Y Long Range, som byder på WLTP-rækkevidde på 505 kilometer, masser af lagerplads og et HEPA-filter af medicinsk kvalitet.

Se også:  Synthesizer-legenden Jean Michel-Jarre laver lyd til Renaults elbiler

Panoramaglastaget og de høje siddepladser i Model Y skaber rummelighed og tilbyder en vidstrakt udsigt fra hvert et sæde i bilen. Det forreste bagagerum og en split-foldbar anden sæderække giver i alt 1,9 kubikmeter lagerplads.

Indvendigt findes en 15” touchskærm til alle bilens funktioner, og ligesom Model 3 kræver Model Y ingen nøgler men opretter i stedet forbindelse til din smartphone for nem ind- og udstigning. Model Y er også forbundet til Teslas mobilapp og dets lettilgængelige unikke funktioner såsom fjernoplåsning, Summon, fjernforberedelse, placeringssporing, Speed Limit Mode og meget mere.

Sikker og effektiv

Model Y er designet til at være den sikreste SUV i mellemstørrelsen. Bygget fra bunden som et elektrisk køretøj, giver det lave tyngdepunkt, stive karosseri og store deformationszone enestående beskyttelse. Dens aerodynamiske design og førende batteriteknologi giver et effektivt energiforbrug, hvilket betyder bedre rækkevidde med mindre energi. Model Y er også kompatibel med Supercharger-netværket bestående af mere end 6.000 Superchargers i hele Europa samt de nye V3 Superchargers, som kan oplade med hastigheder op til 1.600 kilometer i timen.

Se også:  Volvo nye elbil giver dig den rette information på det rette tidspunkt

Som med alle modeller fra Tesla bliver Model Y bedre over tid med hyppige over-the-air softwareopdateringer.


TAGS
elbil
elektriske transportmidler
tesla

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S