Nu kommer OnePlus officielt til Danmark

Nu kommer OnePlus officielt til Danmark

Share

Teleselskabet 3 har indgået et eksklusivt samarbejde med OnePlus. Det betyder, at den prisstærke topmobil OnePlus 3T kommer til salg herhjemme allerede fra i morgen

OnePlus-mobilerne, der udmærker sig ved at levere topspecifikationer til yderst fordelagtige priser, har fået masser af god omtale, men har været svære at få fingrene. Først skulle du have en invitation for at få lov at købe dem, så blev de sat til salg i meget begrænsede tidsperioder, og senere er der så åbent mere op, når der gælder onlinesalg. Men der ikke været en officielt salgskanal i Danmark. Ikke før nu.

Fra i morgen kan du købe den seneste flagskibsmobil fra OnePlus hos 3. Ved et pressemøde i formiddags bekendtgjorde David Elsass, direktør for privatmarkedet hos 3, at teleskabet er blevet eksklusiv forhandler af mobilerne i Danmark.

Se også:  Ny OnePlus-mobil lader på en halv time

“Vi er meget begejstrede for dette eksklusive partnerskab med OnePlus. Mange af vores kunder er teknisk interesserede og opsat på at have de nyeste og bedste specifikationer. Vi har allerede registreret mere end 3.000 OnePlus smartphones i vores netværk, og det siger sådan set det hele. Vi ser virkelig frem til at vise OnePlus 3T i vores butikker. Det er sandsynligvis den bedste smartphone i verden i øjeblikket,” siger David Elsass, direktør for privatmarkedet hos 3.

Kompromisløs smartphone

OnePlus 3T er udviklet sammen med tech-entusiaster samt en række brugere. Mobilen er tro mod virksomhedens ’Never Settle’ mantra og kommer med Dash Charge, Qualcomm Snapdragon 821-processor, længere batterilevetid samt med skræddersyet Android-oplevelse.

“Vi er meget glade for at kunne sælge OnePlus 3T i en ny kanal via vores partnerskab med 3 i Danmark,” siger Juha Rytkönen, som er Head of Business Development hos OnePlus. “Vi har valgt 3 som vores eksklusive partner i Danmark, fordi vi deler den samme vision om at tilbyde de bedste produkter til forbrugerne og konstant forsøger at ruske op i markedet.”

Se også:  3 sætter fuld fart på Roskilde Festival og giver genvej i ølkøen

OnePlus 3T vil være tilgængelig med en række abonnementer hos 3. 64 GB modellen kan eksempelvis købes hos 3 med et Fri Tale 20 GB-abonnement med 3Deling og 3LikeHome for 99 kr. pr. måned i 30 måneder for telefonen og 200, – pr. måned for abonnementet med 6 måneders binding, hvilket svarer til en minimumspris på 4.270 kr. inkl. oprettelsesgebyr.

OnePlus 3T kommer til salg i farven Gunmetal den 21. marts i 3Butikkerne, hos 3’s kundeservice og online på www.3.dk/oneplus-3t.

De fulde specifikationer for OnePlus 3T ser således ud:

Platform: Android Nougat med OxygenOS 
Skærm: 5.5” Full HD
Processor: Qualcomm Snapdragon 821 2.35 GHz
Hukommelse: 64GB / 128GB
Ram: 6GB
Netværk: 4G
Hovedkamera: 16MP
Frontkamera: 16 MP
Fingeraftrykslæser: Ja – Front
Størrelse: 152.7 mm x 74.7 mm x 7.35 mm
Dual sim: Ja– simkort 1: 4G simkort 2: 4G
Vægt: 158 gram
Batteri: 3.400 mAh
Opladning: Dash Charge – 1 hel dags strøm på ½ time
Ladestik: USB-C
Simkort: Nano

Del denne