Nu kommer OnePlus officielt til Danmark

Nu kommer OnePlus officielt til Danmark

Share

Teleselskabet 3 har indgået et eksklusivt samarbejde med OnePlus. Det betyder, at den prisstærke topmobil OnePlus 3T kommer til salg herhjemme allerede fra i morgen

OnePlus-mobilerne, der udmærker sig ved at levere topspecifikationer til yderst fordelagtige priser, har fået masser af god omtale, men har været svære at få fingrene. Først skulle du have en invitation for at få lov at købe dem, så blev de sat til salg i meget begrænsede tidsperioder, og senere er der så åbent mere op, når der gælder onlinesalg. Men der ikke været en officielt salgskanal i Danmark. Ikke før nu.

Fra i morgen kan du købe den seneste flagskibsmobil fra OnePlus hos 3. Ved et pressemøde i formiddags bekendtgjorde David Elsass, direktør for privatmarkedet hos 3, at teleskabet er blevet eksklusiv forhandler af mobilerne i Danmark.

Se også:  OnePlus 5 [TEST]: Prisvenlig super-mobil spurter fra konkurrenterne

“Vi er meget begejstrede for dette eksklusive partnerskab med OnePlus. Mange af vores kunder er teknisk interesserede og opsat på at have de nyeste og bedste specifikationer. Vi har allerede registreret mere end 3.000 OnePlus smartphones i vores netværk, og det siger sådan set det hele. Vi ser virkelig frem til at vise OnePlus 3T i vores butikker. Det er sandsynligvis den bedste smartphone i verden i øjeblikket,” siger David Elsass, direktør for privatmarkedet hos 3.

Kompromisløs smartphone

Del denne