Home » Mobiltelefon » Nu kommer OnePlus Nord 2 5G
Nu kommer OnePlus Nord 2 5G

Nu kommer OnePlus Nord 2 5G

Share

OnePlus melder nu helt officielt at opfølgeren til den populære OnePlus Nord er lige på trapperne. Den vil blandt andet få en helt ny MediaTek-processor

OnePlus Nord er blevet en af OnePlus’ største salgssuccesser. Efter et år på markedet kommer nu opfølgeren OnePlus Nord 2 5G. Det har OnePlus netop udmeldt helt officielt i en pressemeddelelse.

Temaet denne gang er ikke lige som sidste “Pretty much everything you could ask for”, men ganske enkelt “Everything you could ask for”.

Det sætter høje forventninger. Først d. 22 juli bliver mobilen og alle dens egenskaber endelig afsløret, men i går kunne OnePlus afslører at Nord 2 5G får en Dimensity 1200-AI procesor fra MediaTek. Dermed går de mod strømmen hos såvel sig selv som stort set alle markedets ørvige Android-producenter, der kører med Snapdragon-processorer.

Specialfremstillet chip

Dimensity 1200 er skabt i tæt samarbejder med OnePlus. Navnet Dimensity 1200-AI er valgt for at understrege chipsettets nye AI-muligheder og differentere chipsettet fra standardmodellen Dimensity 1200.

“I OnePlus bestræber vi os på at dele den bedste teknologi med verden, og OnePlus Nord-serien er et godt eksempel på vores mission i en mere prisvenlig kategori,” siger Pete Lau, grundlægger af OnePlus, og fortsætter: ”Den hurtige og elegante smartphoneoplevelse er en integreret del af, hvad der gør OnePlus unik, og vi er altid på udkig efter nye måder og teknologier, der giver os mulighed for at tilbyde vores brugere den bedste oplevelse.”

Se også:  Stærke features til små penge: Her er den nye OnePlus Nord CE

“Dimensity 1200-AI er det første eksempel på MediaTeks Dimensity Open Resource Architecture-initiativ, der optimerer det kraftfulde Dimensity 1200 5G-chipset for at kunne tilbyde OnePlus-brugere en mere personlig oplevelse. AI er med til at omforme chipset-teknologien, og dette initiativ giver brands som OnePlus mulighed for at tilgå de nyeste AI-drevne muligheder med den fleksibilitet, der skal til for at innovere,” siger Dr. JC Hsu, Corporate VP og GM i MediaTeks Wireless Communications Business Unit.

Kunstig intelligens forbedrer oplevelsen

Det nyeste medlem af OnePlus Nord-familien, OnePlus Nord 2 5G, vil anvende AI til at optimere en række teknologier.

Med AI-billedteknologi får brugerne en smartere og mere responsiv fotooplevelse med forbedrede resultater. Funktionen AI Photo Enhancement kan genkende op til 22 forskellige billedscenarier og justerer automatisk farvetoner og kontraster, der sikrer den bedst mulige billedkvalitet – selv om natten og i andre situationer med begrænset lys.

Se også:  Sony Xperia 1 III [TEST]: På flere måder den vildeste mobil lige nu

Med AI Video Enhancement-funktionen kan brugere optage med live HDR-effekter i realtid under videooptagelser. Det AI-optimerede chipset anvender DOL-HDR teknologi til at sikre bedre billedkvalitet, justere billedet under optagelser samt forbedre farveskala og -nøjagtighed i videoer.

Med AI Color Boost-teknologi konvereres standard dynamic range automatisk til high dynamic range. AI Resolution Boost forbedrer automatisk videoopløsning til HD-opløsing på tværs af sociale apps. Skærmen har også Smart Ambient Display, der anvender AI til dynamisk at justere skærmens lysstyrke baseret på lysforholdene omkring brugerne og det indhold, der vises på skærmen, hvilket sikrer en intuitiv og behagelig oplevelse.

Med flagskibet Dimensity 1200-AI får skal brugerne også få en sublim spiloplevelse, og de kan spille spil med høj opdateringshastighed med titler som fx Brawl Stars. Brugere vil samtidig få gavn af enhedens lave forsinkelse, forbedrede temperaturstyring og effektive strømforbrug, der gør, at brugere kan spille i længere tid på samme opladning.

Vi glæder os til at se mere om den nye OnePlus 2 5G, når den præsenteres d. 22. kuli.


TAGS
OnePlus
oneplus nord
smartphone

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S