Home » Betalingssoftware » Nu kommer Office 2016 til Mac
Nu kommer Office 2016 til Mac

Nu kommer Office 2016 til Mac

Share

Mac-brugerne kan se frem
til Office-programmer i et helt nyt design og med masser af nye
features. Hvis du er Office 365-abonnent, kan du hente de nye
Office-programmer allerede nu

De nye versioner af Word, Excel, PowerPoint, Outlook og OneNote giver Mac-brugerne den velkendte Office-oplevelse kombineret med det bedste fra Mac.

Hvis du allerede bruger Office på en pc eller iPad, så vil du føle dig hjemme i det nye Office 2016 til Mac, som lader dig arbejde præcis, som du forventer det med båndet i toppen af skærmen og de nyttige opgavepaneler.

Oplevelsen for Mac-brugere bliver løftet yderligere med muligheden for at få fuldskærmsvisning og Multi-Touch-betjening – og med understøttelsen af Retina-display vil dine Office-dokumenter fremstå knivskarpe.

Office til Mac er forbundet til skyen med integrationen af OneDrive, så du hurtigt kan tilgå dokumenter på din Macbook, som du netop har arbejdet med på din smartphone eller tablet. Det nye Office har også en indbygget delefunktion, så du nemt kan dele og samarbejde om et dokument med andre – og da Office til Mac er fuldt kompatibel med Office til pc, tablets og smartphones, skal du ikke bekymre dig om formateringen.

Se også:  Guide: Skab endnu flottere dokumenter i Word

Kan hentes i dag

Office til Mac har været testet af tusindvis af brugere siden marts, hvor Microsoft udgav betaversionen af det nye Office til Mac – og brugerne har flittigt delt deres feedback. Det betyder, at Microsoft nu kan præsentere et spritnyt Office, som er designet til Mac-brugerne med hjælp fra Mac-brugerne. Microsoft fortsætter med at udvikle på Office til Mac og vil løbende tilføje forbedringer og nye features, som vil blive skubbet ud via opdateringer til Office 365-brugere mindst en gang i kvartalet.

Mac-brugere, som abonnerer på Office 365, kan hente det nye Office til Mac i dag. Det kræver et abonnement på Office 365 Home, Office 365 Personal eller Office 365 ProPlus, som giver adgang til alle Office-programmerne på tværs af Windows-, Mac-, iOS- og Android-enheder sammen med OneDrive og Skype.

Se også:  Sikkerhedstruslen mod Mac er nu dobbelt så høj som mod Windows

Hvis du er Mac-bruger og abonnerer på Office 365, skal du blot gå på www.office.com/myaccount, logge på og følge instruktionerne for installationen. Hvis du endnu ikke er abonnent og gerne vil oprette et abonnement, så kan du gøre det via Microsoft Store eller udvalgte forhandlere.

Er du studerende, er der stor sandsynlighed for, at du får Office 2016 til Mac gratis via din skole eller uddannelsesinstitution – eller med en særlig studenterrabat. Det kan du selv tjekke på www.office.com/student.
Office 2016 til Mac bliver tilgængelig som en engangsinstallation (den traditionelle Office-pakke) til september.


TAGS
kontorpakke
Mac
Office

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S