Home » Streaming » Nu kommer HBO Max til Danmark – lanceres i næste måned
Nu kommer HBO Max til Danmark – lanceres i næste måned

Nu kommer HBO Max til Danmark – lanceres i næste måned

Share

HBO Max byder på et væld af indhold fra Warner Bros., HBO, DC og Cartoon Network. Tjenesten får præmiere i Danmark d. 26 oktober

I maj kunne HBO Max fejre et års fødselsdag i USA, og i juni blev platformen udvidet til yderligere 39 markeder på tværs af Latinamerika og Caribien. Nu kommer turen så til Danmark.

D. 26. oktober åbnes dørene til HBO Max, som tilbyder en hel verden af indhold fra WarnerMedia’s populære brands såsom fra Warner Bros., HBO, DC og Cartoon Network samt prisbelønnede amerikanske og internationale originalproduktioner – Max Originals.

”Det er et historisk øjeblik, når HBO Max lander i Europa”, siger Johannes Larcher, Head of HBO Max International.”WarnerMedias film og serier, eksempelvis Harry Potter, Game of Thrones og The Big Bang Theory, er elsket af så mange i hele Europa. HBO Max er skabt for at give alle fans den bedst mulige seeroplevelse af alle disse favoritter såvel som mange andre fantastiske titler”.

Se også:  Chromecast med Google TV [TEST]: Komplet tv-univers i en lille dongle

”Den unikke og eksklusive kombination af ikonisk indhold fra Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network, Max Originals – herunder også lokalproduktioner – og meget mere, skaber en streamingplatform som alle fans i Europa kommer til at elske”, tilføjer Christina Sulebakk, Generel Manager, HBO Max EMEA.”Vi ser et enormt potentiale for vores nye streamingplatform.”

Eksisterende HBO-kunder får adgang

HBO Max lover at gøre det lettere at opdage og finde indhold gennem en individuel tilpasset brugerprofil med anbefalinger baseret på en kombination af skræddersyet indhold og kundeanbefalinger. Og det ser vi frem til. HBO Nordic er lidt af en rodebutik i sin nuværende form.

Se også:  Netflix hæver priserne i Danmark - så meget mere skal du betale ...

HBO Max bliver tilgængelig for både nye og eksisterende kunder af HBO Nordic (både direkte kunder og kunder med abonnement gennem andre partnere).


TAGS
HBO
hbo max
HBO Nordic
on demand
videostreaming

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S