Home » Gaming & Konsoller » Nu kommer esport til mobilen
Nu kommer esport til mobilen

Nu kommer esport til mobilen

Share

OnePlus og YouSee vil sammen finde frem til Danmarks bedste mobil-gamer.

De sidste mange år har der både i Danmark og udlandet været en stigende interesse for gaming og eSport. Og det er ikke kun gaming på computer og spillekonsoller, der er i fokus – også gaming på mobilen er populært. Derfor har OnePlus og YouSee lanceret en ny dansk eSportsliga ved navn ”OnePlus Mobil Ligaen”, og sammen vil de to firmaer finde frem til Danmarks bedste mobil-gamer.

Gamermesse i Fredericia er startskud

Den nye liga skal dyste i det populære spil PUBG, og første del af turneringen fandt sted på årets gamer-messe, NPF, i Fredericia i weekenden før efterårsferien. Her skulle op mod 5000 deltagere dyste mod hinanden.

Se også:  Forrygende dansk musemåtte i glas får en storebror

”Vores community har altid haft en særlig interesse for gaming og e-sport, så vi er rigtig glade for at kunne præsentere den nye liga. I takt med den teknologiske udvikling, hvor skærmene bliver større, skarpere og mere levende, er det helt naturligt, at e-sport også rykker over på mobilen,” siger Marie Feldborg, marketingdirektør hos OnePlus.

Der er også glæde at spore hos samarbejdspartneren YouSee over den nye Esportsliga, og Niels Thornberg, der er direktør og liga-ansvarlig i YouSee Esportsliagen, udtaler: ” Mange af vores spillere er jo også mobilbrugere, der nu kan tage e-sporten med sig på farten og spille hvor som helst, når som helst. Samtidig er PUBG utroligt populært og tilgængeligt, og vi forventer at PUBG-ligaen bliver en stor succes,”.

Se også:  Xiaomi Mi Note 10 [TEST]: Kongekamera i kinesermobilen
Vinderen findes til maj 2020

Ligaen består alt i alt af to events og fire online-turneringen. Vinderen fra weekendens turnering, vinder en OnePlus smartphone og går videre til DM-finalen i maj 2020, hvor den endelige vinder vil blive fundet.


TAGS
e-sport
esport
gamer-mobil
Gaming
smartphone

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S