Home » Hardware » Nu kommer de første Chromebooks til gaming
Nu kommer de første Chromebooks til gaming

Nu kommer de første Chromebooks til gaming

Share

I samarbejde med Google lancerer Lenovo sin første bærbare computer til cloud-gaming i form af den 16 tommer store Lenovo IdeaPad Gaming Chromebook

Google har åbnet op for cloud-gaming på ChromeOS-platformen og sammen med tre producenter, Acer, Asus og Leonvo, introduceres de første bærbare computere til formålet.

Lenovos maskine hedder IdeaPad Gaming Chromebook. Den 16 tommer store bærbar kører selvsagt ChromeOS og byder på høj ydelse og grafisk styrke nok til at køre AAA-spil og MOBA-spil – onlinebaserede spil som League of Legends, Smite og Heroes of the Storm.

Skærmen er i formatet 16:10 og byder på en opløsning på 2560 x 1600 pixels med en opdateringsfrekvens på 120Hz, stor farvepræcision og lysstyrke. Kabinettet gemmer desuden på en 12. generations Intel Core i5- eller i3-processor, 8GB hukommelse, op til 11 timers batteritid og en SSD med enten 256 eller 512GB lagerplads.

Se også:  Her bliver din gaming kølet helt ned – og farten går op

Ikke uvæsentligt for cloud-gaming kan den udstyres et trådløst netkort, der understøtter Wi-Fi 6E, som netop nu tilbyder den højeste trådløse hastighed og samtidig rummer et ekstra frekvensområde, så du oplever færre forstyrrelser. Dermed er der mindre risiko for lag midt i afgørende spilsekvenser.

Til gamere og studerende

IdeaPad Gaming Chromebook begår sig godt både som gaming-bærbar og skolecomputer. Trods stor ydelse er den let og slank for en gaming-bærbar. Den vejer blot 1,82kg og måler ikke mere end 19,95 mm i sammenklappet tilstand. Den er med andre ord nem at have med overalt, og så er panelet TÜV Rheinland-certificeret og udsender mindre blåt lys, så du ikke får trætte øjne efter mange timer ved skærmen.

Se også:  Lenovo-interview: "Bæredygtigheden betyder lige så meget som prisen"

Unikt for Chromebooks har IdeaPad Gaming Chromebook en Everything-knap, hvor man kan fastgøre ens favoritspil til proceslinjen for hurtig adgang. Derudover kan man i ChromeOS nemt søge, finde og spille spil på tværs af cloud-platforme som Xbloud Cloud Gaming og Amazon Pure.

Som cloud-enhed behøver du desuden hverken at installere spil, manuelle downloads af spil, opdateringer eller patches. Automatiske software-opdateringer sker, uden spilleren behøver at gøre det mindste – eller opgradere sit grafikkort for at sikre, at man kan spille de seneste spil.

Priserne for IdeaPad Gaming Chromebook starter ved 6599 kroner.


TAGS
Chromebook
Gaming
ideapad
lenovo

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S