Home » Mobiltelefon » Nu kommer 3D-mobilen
Nu kommer 3D-mobilen

Nu kommer 3D-mobilen

Share

LG Optimus 3D er verdens første mobil, som både kan optage, afspille og dele 3D-indhold, uden du skal bruge 3D-briller. Mobilen er i butikkerne i næste måned til en pris, der er overraskende rimelig

Troede du efterhånden, det var slut med at klemme flere smarte features ned i mobiltelefonen, må du tro om igen. Efter mobilerne fik hd, kommer nu mobiler med 3D. LG er den første på banen med en mobil, der kan vise billeder i tre dimensioner, helt uden du skal bruge briller.

LG Optimus 3D har skærm på 4,3″ samt et 5-megapixel kamera med dobbeltlinse, så man kan skabe sit eget indhold ved at filme og tage billeder i 3D. Via en knap på mobiltelefonens side får du nem adgang til alt 3D-materiale på mobilen.

Se også:  LG Tone Free FN7 [TEST]: Selvrensende øretelefoner
[pt id=’2015362′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”LG Optimus 3D.”‘]

I 3D-menuen findes også et direkte link til YouTubes nye 3D-kanal, så det er let at lægge billeder og videoer op, som man vil dele med andre. Det er også muligt at se filmtrailers og brugergenereret indhold fra YouTube i 3D direkte på mobilen.

Hvis man slet ikke kan få nok af 3D, er der også mulighed for at konvertere billeder og video fra 2D til 3D, og med hdmi 1.4. kan man også sende billederne videre til tv eller andre skærme. Den fælles brugerflade samt apps og funktioner i telefonen er i 2D, så brugerne kan vælge at anvende de mange 3D-funktioner efter behov.

Se også:  LG CineBeam Laser 4K [TEST]: Forrygende filmbillede fra ultrakort afstand

LG Optimus 3D indeholder tre præinstrallerede 3D-spil fra spiludvikleren Gameloft: Let’s Golf! 2, Asphalt 6: Adrenaline og N.O.V.A. Near Orbit Vanguard Alliance. Samtidig får brugerne adgang til en spilleportal, som allerede inden sommeren kommer til at indeholde endnu flere 3D-spil.

Styresystemet er Android, og mobilen er baseret på en videreudvikling af dual core-teknologien, som man også finder i LG Optimus 2X, der kom på markedet tidligere på året.

LG Optimus 3D har en vejledende pris på 4.399 kroner og er tilgængelig hos de fleste af LG’s forhandlere fra juli. Telefonen lanceres med Android 2.2, men bliver opgraderet til Android 2.3.


TAGS
3D
Dual Core
LG
optimus

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S