Home » Hovedtelefoner og højttalere » Nu kan musiksystemet også spille farver
Nu kan musiksystemet også spille farver

Nu kan musiksystemet også spille farver

Share

Philips er klar med trådløse højtalere, der via indbyggede LED’er kan lyse synkront med Philips’ velkendte Ambilight-belysning

Er du vild med Ambilight, så vil de nye Philips-højttalere være sagen. De udvider den velkendte bagbelysning på Philips tv’er, så lyset spredes ud i rummet.

Der er indbyggede LED-lys i højttalerne, og når de forbindes til et Philips TV med Ambilight sender de samme farver ud i rummet, som TV’et sender op på bagvæggen.

Helt nyt multirumssystem

Philips TV & Sound Wireless Home System betjenes via den nye Philips Sound app med DTS Play-Fi – specielt designet til at få Philips’ TV & audio-produkter til nemt at fungere sammen.

Anlægget er baseret på teknologien fra DTS Play-Fi; en unik platform, som gør det muligt at streame high-quality audio fra TV og mobile enheder til højtalere rundt om i hjemmet.

Se også:  Philips klar med nye trådløse lydprodukter til hjemmebiografen

TP Vision lagde tidligere i år ud med at lancere DTS Play-Fi i Android TV og i flere soundbarer og nu udvides så med dette trådløse musiksystem. Det er desuden muligt at opdatere Philips Android TV fra 2019 med DTS Play-Fi.

Trådløs lyd til det smarte hjem

Philips TV & Sound Wireless Home System har to højttalere: den lodrette W6205 og den større og vandrette W6505.

Begge højtalere har stilrent mørkegråt design, med akustisk transparent stof om højtaleren og en ultratynd, minimalistisk metaltop, hvor betjeningsknapperne sidder.

W6205 har en kuppelformet diskanthøjtaler og en 3.5” bashøjtaler suppleret med to passive basenheder som udnytter Philips’ unikke, patenterede wOOx-ophæng, som giver den maksimale basoplevelse – og lyden leveres med 40 watt. Alt i alt en imponerende lydoplevelse!

Ifølge Philips præsenteres musikken med en klar, detaljerig diskant og en præcis bas. Audiooplevelsen kan endda løftes yderligere ved at tilføje en ekstra W6205-højtaler, så de sammen leverer stereolyd.

Se også:  Philips B97 [TEST]: Skil lydbaren ad og få mere surround

Den store højtaler, W6505, fylder rummet ud takket være de to kuppelformede diskanthøjtalere plus de to 3.5” bashøjtalere og de to wOOx passive basenheder– alt sammen styret af en 80 watt forstærker.

Streaming og stemmestyring

Udover at fungere med DTS Play-Fi, så kan W6205 og W6505 også bruges trådløs via Bluetooth, Google Chromecast og Apple Airplay 2. Begge højtalere har også Spotify Connect samt adgang til alle førende streamingtjenester via Philips Sound app med DTS Play-Fi.

Håndfri betjening er der også til begge højtalere, som arbejder med Amazon Alexa og Google Assistant og med talestyring via Siri når det handler om iOS-enheder.

Den vejledende pris på Philips W6205 er 1.999 kroner, mens Philips W6505 koster 2.499 kroner.


TAGS
ambilight
Philips

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S