Home » Sociale medier » Nu kan du slette alt hvad Facebook ved om din færden på nettet
Nu kan du slette alt hvad Facebook ved om din færden på nettet

Nu kan du slette alt hvad Facebook ved om din færden på nettet

Share

Er du træt af at føle dig forfulgt af Facebook, uanset hvad du laver på nettet? Med et enkelt klik kan du nu slette al den data Facebook har hentet på dig fra andre hjemmesider og sørge for at der aldrig bliver indsamlet noget igen

Du har lige været ude at kigge efter et par nye sko på en hjemmeside, der intet har med Facebook at gøre. Det første der sker når du går på Facebook næste gang, er at du bliver bombarderet med sko-annoncer. Dette er ikke en tilfældighed. Har en hjemmeside købt sig til det, kan den sende info på sine besøgende videre til Facebook, som så målretter annoncer til dem, når du færdes på tjenesten. Såldes er der større chance for at ramme dem, der reelt interesserer sig for deres produkt.

Se også:  Tweets fra Elon Musk skal fortsat godkendes af en advokat
Slet det hele med et klik

Dette er dog ikke egenskab, der har mødt velvilje hos brugerne, og derfor giver Facebook nu endelig mulighed for, at du ikke bare kan slette al den data der er indsamlet, men også sørge for, at der aldrig indsamles mere. Hvis du klikker på de tre streger oppe i højre hjørne af din Facebook-app kan du se, at der i bunden er kommet en ny grå sektion. Klik på indstillinger og scroll et stykke ned til “Aktivitet uden for Facebook” . Klik her og du får mulighed for at vælge “Ryd historik”. Så er al data indsamlet i fortiden slettet.

Klik på "Ryd historik", så de data der er indsamlet om dig væk.

Klik på “Ryd historik”, så de data der er indsamlet om dig væk.

 

Se også:  Snap vil gøre din festivaloplevelse endnu federe med nye AR-funktioner

Vil du sørge for at der ikke indsamles noget i fremtiden, klikker du videre til “Flere indstillinger”, dernæst “Administrer fremtidig aktivitet”. Du kan så slå “Fremtidig aktivitet uden for Facebook” fra, og så vil der ikke længere blive indsamlet data om dig, når du færdes uden for Facebook.

Facebook vil selvfølgelig fortsat indsamle al tænkelig info om dig, når du bevæger din rundt inden for tjenestens egne mure og bruge dem i kommercielle aktiviteter.


TAGS
anonymitet
Facebook
Privatliv
sociale medier

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S