• Home »
  • Wearable »
  • Nu kan du lytte til offline-playlister fra Spotify direkte på dit Garmin-ur
Nu kan du lytte til offline-playlister fra Spotify direkte på dit Garmin-ur

Nu kan du lytte til offline-playlister fra Spotify direkte på dit Garmin-ur

Share

Spotify kan nu integreres med alle kompatible Garmin musikure. Garmin-brugere og Spotify Premium-brugere med et ur fra fēnix 5 Plus-serien vil kunne lagre lydfiler fra Spotify på deres Garmin-enhed. Dermed er det muligt at downloade musik, så man kan lytte til musik – selv når man er offline – uden at skulle medbringe telefonen

“Spotify er den mest populære streamingtjeneste til musik i verden, og vi er glade for at samarbejde med dem. Samarbejdet giver vores brugere endnu flere måder at lytte til deres yndlingssange, når de er på farten,” udtaler Dan Bartel, Garmin vice president of global consumer sales. “Spotify har et musikkatalog på flere millioner sange, så uanset om man er fan af rock, pop, klassisk eller countrymusik, ved vi, at man vil kunne finde noget, der passer til ens humør.”

Se også:  Fitnessure [STORTEST]: Få kontrol med formen

Spotify Premium-brugere kan oprette spillelister med alle deres yndlingssange og derefter synkronisere afspilningslisterne til deres kompatible Garmin-musikur via WiFi. Brugere kan derefter få adgang til deres afspilningslister gennem Spotify-appen på deres ur og høre musik. Nye brugere kan prøve Premium uden omkostninger på spoti.fi./offer.

Spotify-appen kan nu downloades fra Connect IQ Store. Appen kan downloades af Garmin-brugere med et fēnix 5 Plus-serie GPS-multisportsur bygget til træningsentusiaster og eventyrere på alle niveauer.

Del denne