Home » TV » Nu kan du lytte til Apple Music på Samsung-tv’er
Nu kan du lytte til Apple Music på Samsung-tv’er

Nu kan du lytte til Apple Music på Samsung-tv’er

Share

Samsung har lukket ærkerivalens musikstreaming-service ind på deres tv’er, så brugerne kan få adgang til over 60 millioner sange med fjernbetjeningen

Samsung er det første TV-brand, der integrerer Apple Music på Smart TV-platformen. Brugere i over 100 lande får fra i dag adgang til at bruge Apple Music direkte på deres Samsung Smart TV.

Alle mennesker i hele verden er for tiden mere hjemme. Derfor har Samsung de seneste måneder tilføjet mange flere muligheder for underholdning og sundhed på deres Smart TV-platform.

Har man et Samsung Smart TV-model fra 2018 til 2020 kan abonnenter nu også gå på opdagelse i sin Apple Music konto fra sit TV og streame over 60 millioner sange uden reklamer, se top musikvideoer og lytte til tusindvis af playlister skabt af de dygtigste musikeksperter.

Abonnenter af Apple Music kan også få daglige skræddersyede anbefalinger og lytte til radiostationen Beats 1 – en global live stream radio med eksklusive programmer produceret af artister som Frank Ocean, Nicki Minaj, The Weeknd, DJ Khaled og Elton John.

Se også:  Apple TV 4K [TEST]: Klar til den nyeste underholdning

Derudover får abonnenter også adgang til det helt nye indhold ”At Home With Apple Music” med skræddersyede spillelister, optagede FaceTime chats med artister hjemmefra og eksklusive interviews for at skabe en følelse af stadig at være forbundet og have et netværk på trods af fysisk distance.

Samarbejde til fordel for brugerne

”Vores mål har altid været at levere den bedste underholdning og oplevelse til forbrugerne – og nu hvor alle mennesker bruger meget mere tid derhjemme er vi meget mere fokuserede og dedikerede til denne mission,” siger Morten Bang, Account Manager & Product Specialist TV/AV Samsung Electronics.

”Sidste år var vi den første TV-producent til at tilbyde Apple TV-appen og i dag er vi de første til at tilbyde Apple Music. Vores partnerskab med Apple er en stor fordel for vores brugere, der gennem deres Smart TV får mulighed for at tilgå et stort univers af indhold og underholdning”.

Se også:  Samsung Galaxy A52 5G [TEST]: Kompromisets mester

Ejere af et Samsung Smart TV kan downloade Apple Music fra Samsung Smart TV’ets App Store, logge ind på deres konto med deres Apple ID eller oprette en profil direkte fra deres Smart TV. Brugere der ikke har en Apple Music konto endnu, kan oprette en profil og få gratis adgang i tre måneder.

Ud over Apple Music’s store katalog kan abonnenter også se originale shows, spændende koncerter og andet eksklusivt indhold på deres Samsung Smart TV.


TAGS
Apple Music
musikstreaming
Samsung
Smart TV

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S