Home » Spil » Nu kan du igen komme ud at flyve med Microsoft Flight Simulator
Nu kan du igen komme ud at flyve med Microsoft Flight Simulator

Nu kan du igen komme ud at flyve med Microsoft Flight Simulator

Share

Efter mange års pause vender alle tiders mest populære flysimulator tilbage i en ny og opdateret udgave. Microsoft Flight Simulator går på vingerne i midten af næste måned

Coronakrisen har stukket en kæp i hjulet på lanceringen af nye spil. Men nu er der godt nyt til gamingfolket: Microsoft meddeler, at Microsoft Flight Simulator udkommer 18. august i år.

Den første udgave af den meget populære flysimulator så dagens lys i 1982 (Windows kom først tre år senere!), men bortset fra en Steam-udgave af Flight Simulator X for seks år siden er der gået 14 år siden den seneste lancering. Nu er tiden kommet til at genoplive denne spilklassiker.

Masser af nørdede detaljer

Den nye udgave af Microsoft Flight Simulator er den hidtil mest detaljerede. Den giver spilleren mulighed for at flyve både dag og nat, og den omfatter realtidsvejr, vilde dyr og meget andet.

Standardudgaven omfatter 20 fly og 30 lufthavne, mens deluxe-versionen har yderligere fem fly og fem lufthavne. Hvis man køber Premium Deluxe-udgaven, får man 10 ekstra fly og 10 ekstra lufthavne i forhold til standardversionen.

Microsoft Flight Simulator Standard kommer i Danmark til at koste 499 kr., mens priserne på Deluxe- og Premium Deluxe-versionerne bliver henholdsvis 749 kr. og 994 kr. Man kan forudbestille simulatoren via microsoft.dk.


DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S