Home » Energi » Nu kan du holde øje med dit energiforbrug i e-Boks-app’en
Nu kan du holde øje med dit energiforbrug i e-Boks-app’en

Nu kan du holde øje med dit energiforbrug i e-Boks-app’en

Share

I den nye e-Boks-app er der nu mulighed for at følge dit energiforbrug, så du ved om det er stigende eller faldende. Det kræver dog at du selv taster det ind …

For nylig kan en ny e-Boks-app. Den byder på en Plus-menu, som skal give adgang til yderligere tjenester, end blot sin digitale mail. I første omgang gælder dette “Energiforbrug”.

Under dette punkt kan du følge med i dit forbrug af vand, varme og el. Du får præsenteret forbruget i en graf, så det er nemt at se om du har brugt mere eller mindre end i den foregående periode.

Lige nu kræver det dog at du selv aflæser målerne og indtaster oplysninger. Det er lidt omstændeligt og burde kunne gøres smartere. Især med den nylige indførelse af nye smarte målere.

Se også:  De fleste apps er fulde af fejl

Teamet hos e-Boks fortæller imidlertid også at de arbejder på at gøre denne service smartere, og de samtidig vil integrere den med andre services.

Sådan fungerer det

Dit energiforbrug er et udregnet gennemsnit. Du skal derfor mindst lave to aflæsninger, før servicen kan præsentere et grafisk overblik over dit forbrug.

Hvis du foretager en aflæsning af dine målere den første i hver måned, vil du over tid få et godt overblik over dit månedlige energiforbrug. Det er muligt at slette eller rette tidligere aflæsninger, samt at få et overblik over dit nuværende forbrug sammenlignet med sidste år, såfremt der er nok aflæsninger.

Se også:  Hyggelig fredags-quiz: Hvor meget ved du om apps?

Får du en ny måler kan servicen også håndtere dette. Hvis du indtaster en aflæsning, der er mindre end forventet bliver du spurgt om du har indstalleret en ny måler. Du skal blot være opmærksom på at indtaste den sidste aflæsning fra din gamle måler. Herefter udregner servicen automatisk dit gennemsnitlige forbrug selvom din nye måler startede fra 0.


TAGS
apps
e-boks
energi

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S