Home » Sociale medier » Nu kan du fortryde dine smuttere på Messenger, før modtageren ser dem
Nu kan du fortryde dine smuttere på Messenger, før modtageren ser dem

Nu kan du fortryde dine smuttere på Messenger, før modtageren ser dem

Share

Har du været for hurtig på aftrækkeren og fortryder en besked, så er det nu muligt at slette den, inden modtageren kan se, hvad du har skrevet

Det har tidligere været muligt at slette beskeder fra Facebooks beskedtjeneste, men kun i din egen ende. Modtageren har stadig kunne se, hvad du har skrevet efter beskeden var slettet.

Men nu er det blevet muligt helt at slette en besked, som du fortryder. Hold fingeren nede på beskeden, så kan du klikke “fjern”. Dernæst vælger du om den skal fjernes for alle eller kun for dig. For at du kan fjerne den for alle, skal det dog ske inden for ti minutter efter den er sendt.

Se også:  Facebook introducerer nyt gaming-univers
Flere muligheder

Udover muligheden for at fjerne beskeden kan du også klikke “kopier” eller “videresend”, når du holder fingeren nede på en besked.

Den nye feature er tilgængelig nu på Messenger-app’en til både Android og iOS.


TAGS
Chat
Facebook
Messenger
sociale medier

DEL DENNE
Share

Seneste Tech test
Seneste konkurrencer

Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

Alt om DATA

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@altomdata.dk

Datatid TechLife

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@datatid.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg / Prislister:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 33 74 71 16
Annoncer: Medieinformation


Alt om DATA, Datatid TechLife  © 2019
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S