Home » Apps » Nu kan du få Outlook på din mobil og tablet
Nu kan du få Outlook på din mobil og tablet

Nu kan du få Outlook på din mobil og tablet

Share

Microsoft er klar med en officiel app til Outlook, så du kan bruge det populære mail-program på mobiler og tablets med både iOS og Android

Outlook er vel nok det meste brugte email-program i verden og uundværligt for mange mennesker. Derfor kan det sandsynligvis vække glæde at Microsoft nu er klar med en mobil version af programmet, sådan at man også kan bruge det på sin smartphone og tablet, når man er på farten.

Den nye app byder på en samlet oversigt over din e-mail, kalender, kontakter og vedhæftninger. Du kan svirpe for hurtigt at slette, arkivere eller tidsindstille beskeder du vil håndtere senere, og det er muligt at vedhæfte filer fra din e-mail, OneDrive eller Dropbox.

Se også:  Nyt og anderledes Outlook på vej – du får bedre overblik over dagens opgaver

Outlook-app’en virker ikke blot med Microsoft Exchange, Office 365 og Outlook.com (inklusiv Hotmail, MSN) mens også med Gmail, Yahoo Mail og iCloud.

En færdig version er klar til iOS, mens app’en lanceres i preview-udgave til Android – begge er tilgængelige i danske versioner på App Store og Google Play. Som udgangspunkt er de helt gratis, men vil man have alle de løbende opdaterede Office 365-funktioner, mulighed for at arbejde på sin PC/Mac samt ekstra services som ubegrænset OneDrive-lagerplads, kræver det et Office 365-abonnement.


TAGS
Email
kontorprogram
Office
Outlook

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S