Home » Smart hjem » Nu kan du få Hue-pærer med Bluetooth, så du slipper for en bridge
Nu kan du få Hue-pærer med Bluetooth, så du slipper for en bridge

Nu kan du få Hue-pærer med Bluetooth, så du slipper for en bridge

Share

Bridgen er et lidt irriterende mellemled i Hue-systemet. Nu kommer Philips med Hue-pærer, der kører med Bluetooth, så du kan få forbindelse direkte fra mobilen

Philips’ Hue er det mest veludviklede system til smart belysning, men en ulempe er den bridge, der skal kobles til din router og trykkes på, hver gang du forbinder en ny enhed. Flere af konkurrenterne kører uden en bridge trods mere eller mindre identisk funktionalitet.

Nu kommer Philips imidlertid med en løsning, så du slipper for at bruge en bridge som mellemled. En ny serie af Hue-pærer med Bluetooth er på vej. Dem kan du oprette forbindelse til direkte fra mobilen, og du vil få samme muligheder for at tænde og slukke, dæmpe og farvesætte lyset. Der er også adgang til scener, ligesom det er muligt at stemmestyre lyset med Alexa, hvis du altså har en Amazon Echo eller lignende enhed. Flere brugere kan have adgang til samme pærer og det er selvsagt også muligt at styre flere pærer på én gang.

Se også:  Philips Momentum 558M1RY [TEST]: Gigantskærm til gameren
Visse begrænsninger

Da forbindelsen er begrænset af Bluetooth-rækkevidden, får du dog ikke de fordele der ligger i en wi-fi-opsætning, som eksempelvis muligheden for at styre pærerne, når du er væk hjemmefra. udvidede underholdningsfunktioner og adgang til trejdeparts apps. Her skal du fortsat bruge en bridge. Pærerne er dog kompatible med denne, så du vil altid kunne opgradere dit system, ved at købe en bridge og koble pærerne på.

Pærerne kan købes med E27 eller GU10 fatning i tre versioner: White White Ambiance og White and Color Ambiance. De er ude i løbet af efteråret. Danske priser er endnu ikke annonceret, men euro-priserne er €19.95, €29,95 og €59.95.

Se også:  Smart lys [STORTEST]: Lad der være lys, og lad det være smart

Flere Hue-produkter kommer i en Bluetooth-version senere.


TAGS
hue
Philips
smart lys

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S