Home » AOD Pro » Nu kan du få billige hotelophold på abonnement
Nu kan du få billige hotelophold på abonnement

Nu kan du få billige hotelophold på abonnement

Share

Nye abonnementstjenester fra tech- og livsstilshotellet citizenM giver fjernarbejdere og digitale nomader mulighed for at arbejde og have det sjovt på en måde, der passer perfekt til deres arbejdskalender

Det nuværende globale skift i arbejdskulturen – fra kontor til hjem til hvor som helst – reagerer citizenM nu på med to nye abonnementstjenester til fjernarbejdere og digitale nomader – et virksomhedsabonnement og et globalt pas.

Virksomhedsabonnement fra citizenM – en smart sove-arbejde-mødepakke til virksomheder med fjernarbejdere, der rejser regelmæssigt, udsendte teams, der har brug for (eller vil) samles konsekvent og lokale enkeltpersoner, der ønsker et bedre alternativ til at arbejde hjemmefra.

For kun 500 euro pr. måned kan en medarbejder arbejde i citizenM’s living room når som helst, sove i tre nætter (inkl. en velkomstdrink og morgenmad), bruge mødelokalerne, tilføje flere nætter eller møderumstimer med 10% rabat og underholde kunder i canteenM og på cloudM tagterrassebarer.

Virksomhedsabonnementet

“Corporate subscribtion” er en pakke designet til at løse alle de typiske problemer, som virksomheder ikke længere vil tackle: at betale for dyre samarbejdsmedlemskaber eller kontorlokaler, spilde tid på at søge på hotel-, mødelokale- arbejdsrumstilbud og ingen adgang til professionelle rum i store byer til kundemøder, workshops eller underholdning.

Se også:  Contour RollerMouse Travel Kit [TEST]: Ergonomisk sæt letter arbejdet derhjemme

Denne pakke eliminerer også uforudsigelighed i prisfastsættelse og hotelopholdskvalitet. Købere har total abonnementsfleksibilitet. De kan købe en måned ad gangen efter behov for så mange fjernarbejdere som nødvendigt (eller for sig selv) eller få den årlige plan med den 12. måned gratis for de mest hyppige rejsende.

Alle 21 citizenM-hoteller er åbne for brugere af virksomhedsabonnement, og der er syv hoteller på vej i 2021. Nuværende byer: New York, Seattle, London, Paris, Boston, Amsterdam, Rotterdam, Glasgow, Zürich, Genève, København, Washington DC, Kuala Lumpur, Taipei. Nye locations i 2021: Los Angeles, Miami, San Francisco, Chicago.

Virksomhedsabonnement fra citizenM kan nu købes via www.citizenm.com/corporate-subscription

Globalt pas

“Global passport by citizenM” er en opholdsmulighed med fast rate for digitale nomader, der ønsker at rejse verden rundt uden at gå glip af noget fra arbejdspladsen, men med ultimative fleksibilitet fra måned til måned. Det er således muligt at slippe den dyre storbylejlighed og flytte ind hos citizenM til en lav gennemsnitspris på 50 euro pr. nat, når man køber en hel måned.

Det er tænkt som et arbejde-leve-rejsetilbud til den fleksible livsstilstype, der ønsker at bytte det at arbejde fra hjemmet til at arbejde i enhver by, de ønsker at udforske.

Se også:  Antallet af kunderejser stiger - hvordan skal brands overskue dem?

Alle citizenM-hoteller har gratis trådløs internetadgang, dedikerede arbejdsområder og placeringer i centrum eller ved lufthavn. Abonnementsmodellen vil også appellere til dem, der har brug for at blive i en by i mere end en måned, men ikke ønsker at underskrive en dyr og ufleksibel lejekontrakt.

Det globale pas er en blok på 30 sammenhængende dage hos citizenM, der kan købes måned for måned til en pris på 50 euro pr. nat plus rabatter på mad og drikkevarer. Prisen for en hel måned (1.500 euro) er mindre end en måneds leje for en central placering i en storby som London, New York, Amsterdam, Paris osv. Der er ingen mørklægningsdatoer, og eneste krav er mindst 7 nætter på et sted (og maksimalt 29 nætter på et sted). citizenM’s globale pas vil være tilgængeligt i en begrænset mængde på 1.000.

Mere information fås ved at besøge det dedikerede global passport website og udfylde den korte forespørgselsformular.

Alle 21 citizenM-placeringer i 14 byer er inkluderet: Amsterdam, Rotterdam, London, Glasgow, Paris, Zürich, Genève, København, New York, Boston, Seattle, Washington DC, Kuala Lumpur, Taipei. Nye byer kommer i 2021: Los Angeles, Miami, San Francisco, Chicago.

Både virksomhedsabonnement og globalt pas kan nu købes på citizenM.com.


TAGS
citizenM
erhverv
hotel

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S