Home » Smart hjem » Nu kan du få en Hue-lampe lavet af gamle CD’er
Nu kan du få en Hue-lampe lavet af gamle CD’er

Nu kan du få en Hue-lampe lavet af gamle CD’er

Share

24 genbrugte CD’er er der brugt til a skabe den nye bordlampe fra Hue. Producenten tilbyder nu også at du kan designe din egen lampe online, få den 3D-printet i genanvendelige materialer, og leveret direkte til døren inden for to uger

Signify, som er virksomheden bag Philips Hue, går nu for alvor ind på at bruge genanvendelige materialer i deres produkter. Således er producenten nu klar med en med bordlampe lavet af 24 genbrugte CD’er.

Lampen kan købes fra d. 28. november 2019, og koster EUR 99 (740kr). Den kan bestilles på: https://www.mycreation.lighting.philips.com/en.

I løbet af næste år forventer Signify, at alle deres 3D-printede produkter vil være tilgængelige produceret af genanvendt materiale.

Signify har også offentliggjort også store internationale udvidelsesplaner for skræddersyede 3D printede, lamper til det professionelle marked. De professionelle produkter kan også genanvendes efter brug.

Se også:  Masser af nyheder fra Hue

Signify regner med at være CO2-neutrale i 2020, og blev for nyligt kåret som Industry Leader i Dow Jones Sustainability Index for tredje år i træk.

Design din egen lampe

Signify tilbyder nu også at du kan designe din egen Hue-lampe af genanvendelige materialer.

Efter et pilotprojekt som har kørt i Benelux-landene, udvides servicen til hele Europa.

Med bare et par enkelte klik kan du designe din egen lampe.

Alt du skal gøre er at vælge dit grunddesign (pendel eller bordlampe), og derefter kan du sætte dit eget præg ved at vælge størrelse, farve, tekstur og mønster på din lampe, samt vælge hvilken type LED-pære der skal i – som selvfølgelig også kan være en Philips Hue pære. Signify leverer det færdige produkt til din dør inden for to uger.

Din 3D-printede Hue-lampe kunne eksempelvis se sådan her ud.

Din 3D-printede Hue-lampe kunne eksempelvis se sådan her ud.

Bæredygtig i alle led

De 3D-printede lamper fra Signify er lavet med bæredygtighed i tankerne. Grundmaterialet er et polykarbonat, der er et stærkt materiale i høj kvalitet og 100% genanvendeligt. En typisk 3D-printet lampe i polykarbonat, ekskl. elektronik og pære, har et 47% lavere CO2-aftryk end traditionelle lamper lavet af metal. Derudover bruges der ingen lim, og den har færre dele. Alt dette betyder, at den vejer to tredjedele af vægten af en almindelig lampe, hvilket betyder en 35% besparelse på CO2-kontoen i forbindelse med fragt.

Se også:  Nanoleaf Lines [TEST]: Dekorer boligen med lys

Investeringen i 3D-print understreger ønsket om at servicere slutbrugerne bedre, samtidig med at Signify reducerer både forbrugerens, og deres eget, CO2-aftryk.


TAGS
hue
smart lys

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S