Nu kan du blive Danmarksmester i Excel

Nu kan du blive Danmarksmester i Excel

Share

Nu er der anerkendelse på vej til alle danske regnehajer, taljonglører og tabelmagikere, der kan ting med Excel, vi andre blot kan drømme om. Den 11. februar afholder Microsoft nemlig danmarksmesterskaberne i Excel. Her får Danmarks dygtigste Excel-brugere mulighed for at vise, at kreativitet også kan være en del af formlen, når de bliver testet i discipliner som 100 meter regneark, Graf-ballet og Formel-brydning.

Det er over 30 år siden, at Excel så dagens lys. Siden er Excel vokset sammen med brugerne. Fra at være et enkelt, digitalt regneark er Excel i dag, som en del af Det nye Office, med til at definere det moderne arbejdsværktøj. Programmet er uden sammenligning det mest anvendte program til databehandling, datarens og analyse. Som navnet antyder, handler Excel om at excellere – gøre tingene bedre, mere effektivt.

Se også:  Office 365 – meget mere end en kontorpakke

”Stort set alle kan få noget konstruktivt ud af at bruge Excel – det er uanset, om man kun åbner Excel engang imellem og benytter standardfunktionerne, eller om man anser Excel som et fuldstændig uundværligt værktøj, man baserer enormt vigtige beslutninger på,” siger Anne-Marie
Gjellerup, Office Product Marketing Manager hos Microsoft Danmark, og fortsætter:

Del denne